MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. januar 2023
Kl. 15.00 - tors Kl. 19.00

Ud med Knud – Forestilling

En livsbekræftende og morsom musikalsk fortælling om at leve med sygdom helt tæt inde på livet.

 

William er en helt almindelig dreng, som tænker på helt almindelige ting. Som at han gerne vil beholde sin faste plads ved siden af sin bedste ven, Sebastian. Og at Katrine fra klassen er sød. Men William tænker også på Knud …

Knud derimod er ikke nogen almindelig dreng. Knud er Williams sygdom. For William har kræft. Og Knud er ikke lige den slags ven, man drømmer om. William har prøvet alle former for overraskelsesangreb for at komme af med Knud, men når Knud ikke er der, længes William også efter ham. For selv om Knud er sådan én, ingen ønsker at få tæt ind på livet, så er det også svært at finde sig selv, når han ikke er der.

Ud med Knud er en rørende forestilling, der giver mulighed for efterfølgende samtale og refleksion over at fastholde hverdagen og det normale under kriser, om det at have døden tæt på, om håb og om accepten af en alvorlig sygdom. Forestillingen tager på den måde flere af livets store temaer op og behandler dem med stor kærlighed, humor og tro på livet!

Efter forestillingen åbner Kunstnerisk Laboratorium, som er et gratis tilbud, hvor de unge og deres voksne sammen får mulighed for at bearbejde forestillingens tematikker.

Alder: 10 – 16 år

OBS: Forestillingen har spilletider i spilleperioden 

 

 

Finder sted: Folketeatret