Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

27. oktober 2021
Kl. 19.30 - 21.30

#UDEN FILTER PÅ BREMEN

MED MIE MOLTKE, SZHIRLEY, SUSAN BECK, CECILIE SCHMEICHEL & LOTTE THOR

Mie Moltke inviterer til en aften uden filter, hvor hun har inviteret en række kvinder med på scenen. En aften hvor det handler om at turde være ægte, være sand og stå ved den man er. Det er en kæmpe udfordring for de fleste, selvom det kan lyde så simpelt.

Det handler om kropskærlighed og kropsaccept. Det handler om at turde stå ved sig selv, turde tage de valg som er gode for dig selv. Det handler om at give plads til følelser, tanker og krop – men ikke være defineret af det. Du er ikke din historie. Du er dig, og det handler om at leve et liv uden filter. Et liv uden filter betyder ikke et liv uden grænser eller tydelighed. Det betyder et liv hvor vi smider de masker som ikke er ægte og støtter hinanden i at være ærlige og autentiske.

Du vil opleve kvinder på scenen, som vil dele deres historier og erfaringer på netop dette område. De vil dele historier som du kan spejle dig i, lære og blive inspireret af. For vi skal ikke altid kunne det hele selv. Vi skal hjælpe hinanden.

Der vil være oplæg, talkshow og meditation. Du vil gå derfra, mere opløftet med en energi som støtter dig i at være den du er. Helt vidunderlig smuk og dejlig – ligesom du er.

 

Finder sted: Bremen Teater