Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. december 2022
Kl. 16.00 - søn Kl. 17.00

Udstilling: Platform – Astrid Sonne & Ilethia Sharp

Nikolaj Kunsthal har åbnet et nyt udstillingsrum, der er dedikeret unge kunstnere og kuratorer. Astrid Sonne & Ilethia Sharp indtager Platform fra 10. december til 22. januar med udstillingen ‘Between walls’

 

Astrid Sonnes soloudstilling Between Walls består af en rumligt inddragende installation. Et lydværk med manuskript af digter og forfatter Lea Marie Løppenthin samt lyddesign af Astrid Hald fører beskueren gennem et forestillet hjem, hvor ikke alt er, som det plejer.

De usynlige objekter
Astrid Sonnes kunstneriske praksis er her baseret på en optagethed af de objekter, der findes i vores umiddelbare nærhed, og som former vores hverdagsliv. Astrid Sonne undersøger, hvordan dagligdags ting eller de ‘usynlige’ objekter, vi omgives af, placerer os i tid og sted på et personligt, samfundsmæssigt og strukturelt plan.

I forbindelse med udstillingen Between Walls har hun sat stemme til tingenes fortælling og arbejdet med en idiosynkratisk fortællerstemme, der kobler objekterne og rummet sammen. Hendes generelle formsprog udtrykkes gennem skulptur og grafik – ofte som praksisser der komplimenterer hinanden.

Spoken Audio skrevet af Lea Marie Løppenthin
Lyddesign af Astrid Hald
Speak af Louise Bonde

Konceptet Platform er støtte af Det Obelske Familiefond. Udstillingen ‘Between Walls’ er skabt med support fra Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Beckett Fonden og JL Entreprise.

Udstillingen – der er den sjette i rækken under titlen Platform – kan opleves fra 10. december til 22. januar.

 

Finder sted: Nikolaj Kunsthal