MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. oktober 2023
Kl. 09.00 - tirs Kl. 20.00

Udstilling x 25 Danske Fyr

Oplev de grafiske værker af de smukke danske fyr i Kildevæld Kulturcenter

 

Serien “25 Danske Fyr” blev skabt i samarbejde med Farvandsvæsenet ud fra erkendelsen af, at nogle af de mest markante bygningsværker i det danske landskab var ved at forfalde. Fyrenes tid er forbi, og hvis de skal have en chance for at overleve som en del af vores kultur, må opmærksomheden rettes mod dem. Disse plakater kan måske være med til at redde dem. Alle plakater i udstillingen er til salg, med eller uden ramme.

Om kunstneren
Jørgen Thomsen er født i Midtjylland, men har i dag sit studie på Østerbro i København. Han opholder sig ofte i kortere eller længere tid rundt omkring i Danmark for at samle inspiration til sit grafiske arbejde.

Jørgen Thomsen har som billedkunstner solgt værker til interesserede i Danmark, mange europæiske lande samt USA og Canada. I dag arbejder han mest som grafiker. Hans serie af plakater for Corona Danseteater har været udstillet i Danmark og udlandet. Plakaten “HEAVY” er optaget i det absolut førende grafiske bogværk “Graphic Poster” og hænger på Museum of Design i Zürich, som i dag anses for verdens førende museum for grafisk kunst.