Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. november 2021
Kl. 15.00 - 18.00

Ugly Christmas jumper workshop

Kom med til den årlige grimme juletrøjer-workshop og lær at sy, lime, bedække og shine denne fest i din egen grimme festtrøje.
Der er én ting, vi alle godt kan lide at gøre på denne tid af året, og det er at komme i feststemning. Vi begynder alle at hænge pynt op og købe vores juletrøjer. Som vi gør, elsker vi også at få mest muligt ud af det ved at møde venner og familie eller endda deltage i et par håndværk.

Hvad vi skal lave
Sammen vil vi håndlave de bedste festlige trøjer, som København nogensinde har set. Du vil blænde, dække, lime og glimmer til dit hjertes lyst.
Ved at bruge de medfølgende værktøjer og udstyr kan du lave dit skræddersyede festlige strik med lethed og et smil på læben.

Vi starter med at tage dit arbejds forklæde på og gennemgå projektet, gennemgå materialerne og håndteringsinstruktionerne, efterfulgt af en introduktion til værktøj og udstyr, inden vi dykker ind i din valgte klasse. Vi går i dit eget tempo, så ingen hastværk!

Du bliver guidet i denne 2-timers mesterklasse i kunsten at lave med filtmaterialer, vinyldekorglimmer, led-lys, varmepresning og meget mere. Du vil gå væk og føle dig bemyndiget med ny håndværksviden og en ny færdighed, som dine venner vil misunde.

Hvad er inkluderet i klassen?
Materialer – Vi leverer alt hvad du behøver for at få en afslappende og fornøjelig klasseoplevelse. Vi forventer ikke, at du medbringer andet end dig selv og din tid. Vores materialer er alle håndværksartikler af høj kvalitet, maskiner, kunstværktøjer og tekstiler. Vi tager bæredygtighed som et hovedomdrejningspunkt i vores forretning, og vi forsøger at minimere spild og engangsplastik så meget som muligt. Vi inkluderede enten et uddelingsark eller et link til en PDF efter timen til yderligere læring i din egen tid.

Forfriskninger – Te, kaffe og vand og til denne ekstra specielle festlige klasse trækker vi vores varmeelementer ud og laver lækker gløgg. Vi er et sted med fuld service, og det holder vi virkelig ved, så det betyder, at vi tilbyder forfriskninger uden ekstra omkostninger, som du kan nyde, hvis du ønsker det, mens du slapper af og lærer din nye hobby. Hvis du har brug for et diætbehov, bedes du notere det til os ved booking, så vi kan sikre, at du bliver tilgodeset.

Undervisning – Din professionelle venlige lærer vil guide dig gennem klassen og videre for at sikre, at du lærer mest muligt inden for den tidsramme, du har. Vær ikke bange for at stille spørgsmål, hvis du også er usikker. De hjælper mere end gerne!

VIGTIG INFORMATION
Medmindre andet er angivet, er workshoppen for personer på 18 år eller derover. Vores undervisning foregår på engelsk, men vi taler også dansk.

 

Finder sted: Indre By