Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

27. marts 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Undskyld, jeg er introvert

Cirka en tredjedel af den danske befolkning er introvert. Er du mon en af dem? Kom og bliv klogere på introvert adfærd og få inspiration til at komme mere på banen.

 

Kender du følelsen af, at du står mere på sidelinjen og betragter, end du er med på banen, hvor alle de andre lader til at være? At du er mere observatør end medspiller? Måske undrer du dig som ekstrovert over, hvorfor din partner, dine børn eller kollegaer ikke siger så meget, hvordan du får dem mere på banen, og om de egentlig har det godt derinde bag det stille ydre. Tag med, og bliv klogere på dem.

Få inspiration til, hvordan du som introvert står ved dig selv og din personlighed – og samtidig lærer at komme mere på banen. Vi kommer til at tale om de motiver og den biologi, der ligger bag vores forskellige adfærd, og hvorfor vi gør, som vi gør, og hvordan vi kan kommunikere med hinanden med færre misforståelser. Camilla Lærke Lærkesen har en kandidat i retorik og journalistik, og som introvert retoriker, foredragsholder m.m. har hun været nødt til at træne og udvikle sine egne netværksevner og -strategier for at komme til orde.

 

Finder sted: Carlsberg Byen