Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. maj 2023
Kl. 16.00 - 17.30

Unikt besøg: Vridsløselille Statsfængsel

Foto PR
Foto PR

Kom med indenfor murene og få et indblik i dette unikke steds lange historie og hør mere om planerne for transformationen. Vridsløselille Statsfængsel blev opført i 1859, og blev billedet på en ny epoke i det danske fængselsvæsen, hvor der var rum for håb og tro på menneskelig forbedring.

Samtidig blev det afsættet til en hel by medembedsboliger, købmand, slagter, posthus og endda et trinbræt, som skabte forbindelse til både København og Roskilde.

Det 160 år gamle Vridsløselille Statsfængsel i Albertslund bliver i de kommende år centrum for udviklingen af en helt ny, mangfoldig og samlende bydel med en gennemgribende grøn profil. De historiske fængselsbygninger og pladsen omkring den ikoniske grønne port omdannes til et levende centrum under navnet Porten.

Kom med når A. Enggaard A/S giver os en særlig mulighed for at besøge fængslet inden transformationen, og få indblik i hvordan Vridsløse skal udvikles med stor respekt for det gamle fængsels historie og dets centrale rolle for udviklingen af Albertslund.

På glædeligt gensyn bag murene…..

Info: Billetterne kan hverken ombyttes eller returneres. Det kræver klubmedlemskab at deltage i arrangementet.

 

Finder sted: Albertslund