Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

2. maj 2024
Kl. 20.00 - 23.00

UNIRADIOEN PRÆSENTERER: Mørkeblødt + MILA

UNIRADIOEN PRÆSENTERER er et tilbagevendende live event, hvor Uniradioen i samarbejde med HUSET og Musikcaféen præsenterer nye danske musikere, som vi anbefaler jer at holde øje med. Prisen er studievenlig, musikken er god og øllene er kolde!

 

Mørkeblødt:

Mørkeblødt er August Sandfærds musikalske legeplads. Et sted hvor han forener analoge synthesizere og glitchy tromme-samples med finurlig, dansksproget lyrik -som hvis et ungt Love Shop var produceret af Dave Gahan (Depeche Mode) med Kanye West som co-writer. I Mørkeblødt har August skabt plads til at dvæle ved mørket og 20’ernes tankemylder, og vi får dermed indblik i en mere indadvendt og kaotisk side af ham. Det er August, vi møder, men Mørkeblødt der gør, at vi rigtigt lærer ham at kende.

“Mørkeblødt er det indadvendte mørke -det indadvendte univers. Det er er en ret normal fyr fra forstaden og hans problemer og tankestrømme foldet ud i musikken. Sangene beskæftiger sig med alt fra følelsen af fremmedgjorthed og eksistentiel angst til melankoli og mørke, hvor tankespinderier tager magten. Mørkeblødt er derfor ikke en persona -Mørkeblødt er mig,” fortæller August.

MILA: 

MILA er en artist med stor drivkraft, som er klar til at indtage den danske musikscene med en sprød international lyd.

Med sine mørke elektroniske R&B-toner og varme flamingo-inspirerede rytmer omfavner MILA lytteren i et slør af moderne femininitet. MILA udforsker temaer som personligt opgør, mentalt helbred og pæn pige syndromet. Det er nærværende, forførende og råt. Byd velkommen til et powerhouse af en kunstner; MILA.

I 2023 vandt MILA Live Camp konkurrencen på SMUK med anmeldelsen fra Smukfests bookere/jury:

“Her har vi virkelig med en artist at gøre, som har fundet sin egen lyd, og hendes optræden var helt igennem naturlig og ligetil. Alle momenter i koncerten var koordineret, og man var som gæst 100% underholdt hele vejen igennem. […] R’n’B på dette niveau, som har potentiale langt ud over Danmarks grænser.”

 

Finder sted: Musikcaféen