MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

14. februar 2024
Kl. 18.00 - 23.00

VALENTINE’S DAY HOS WALLMANS

Forkæl dig selv og din udkårne med en wow-oplevelse fyldt med kærlighed, latter og magi. På Valentine’s Day, onsdag den 14. februar, fejrer vi kærligheden med et festfyrværkeri af en aften – og du inviteret!

EN VELKOMST I KÆRLIGHEDENS TEGN

Du og din udkårne kan glæde jer til en romantisk aften, der starter allerede når I ankommer til Cirkusbygningen. Her kan I nyde et køligt glas bobler på husets regning i vores stemningsfulde foyer.

Benyt også chancen til at tage et romantisk billede foran vores fotovæg og få et skønt minde med jer hjem.

STORSLÅET UNDERHOLDNING

Sæt jer godt til rette i vores smukke Cirkussal og glæd jer til at opleve Wallmans anmelderroste Dinnerparty CAKE fyldt med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen, og kan bl.a. se frem til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af George Michael, Michael Jackson og Aqua.

LÆKKER 4-RETTERS MIDDAG

Til Wallmans Dinnerparty bliver jeres smagsløg forkælet med en lækker 4-retters middag, der pirrer sanserne. I kan vælge mellem 5 forskellige menuer.

Middagen serveres under og imellem de enkelte shownumre, hvor der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Vi ses til en fantastisk aften i kærlighedens tegn

 

Finder sted: Wallmans