Valentinesmiddag: Franske Fristelser i København
Oh – l’amour! En lækker middag med det hele, sammen med en man holder af. SÅ er livet værd at leve! Smagning.com inviterer i samarbejde med Restaurant Romarin til en valentinesmiddag noget ud over det sædvanlige. Naturligvis med fransk inspirerede retter, og med flere flydende franske fristelser end de fleste vil opleve til en menu.
Vi har planlagt denne menu (forbehold for ændringer):
Aperitif
Champagne – naturligvis skal vi starte med bobler sådan en aften!
Forret
Fisk og skaldyr tærte tatin med basilikum pesto.
Hertil hele 3 forskellige let afkølede franske fristelser:
– Gelas Floc de Gascoigne Blanc
– Ferrand Pineau des Charentes Blanc
– Père Jules Pommeau Plus 5 Ans
Hovedret
Coq au vin rødvinsbraiseret unghane serveret med perleløg og svampe.
Hertil et fremragende glas fransk rødvin, nemlig Côte du Rhône Château Beauchene
Dessert
Jordbær Tiramisu (jaja – men den er lækker, så denne aften er den fransk!)
Vi gentager de 3 franske fristelser fra forretten, men nu mere tempereret:
– Gelas Floc de Gascoigne Blanc
– Ferrand Pineau des Charentes Blanc
– Père Jules Pommeau Plus 5 Ans
Kaffe eller the
med frit valg mellem hele 4 forskellige avec’er (og hvis man vil have 2 er det også OK – det er jo valentines aften!):
– Gelas Armagnac 20 år
– Ferrand cognac Reserve 1er cru
– Père Jules Calvados 20 år
– Briottet Marc de Bourgogne Tres Vieux