MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. maj 2024
Kl. 19.00 - 21.00

Vanløse Saloner præsenterer teaterforestillingen HVORFOR MIG?

Prisvindende teaterforestilling af Teater V, efterfulgt af en debat om de svære ting i livet.

 

Vanløse Lokaludvalg inviterer til Vanløse Salon, hvor teaterforestillingen HVORFOR MIG? er et oplæg til en debat om de vanskelige ting i livet.

Om forestillingen

Forestillingen er en rammende, rå og livsbekræftende teaterforestilling om kræft. På scenen står skuespiller Christina Selden alene – midt i alle tankerne om operation, kemoterapi, uvished og det sårbare håb om mere liv.

Forestillingen sætter ord på det usigelige og åbner en bred vifte af problematikker, oplevelser og erfaringer, der er forbundet med at få en livstruende sygdom – noget vi alle rammes af eller har tæt på i løbet af livet. Efter forestillingen vil der være en fælles dialog mellem skuespilleren og publikum om teaterforestillingens tematikker.

“Kræft og andre alvorlige sygdomme er en del af vores liv, som vi skal turde tale åbent om. Derfor har vi inviteret skuespiller Christina Selden og hendes forestilling HVORFOR MIG? til den kommende Vanløsesalon. Vi håber, at salonen kan medvirke til at skabe et fællesskab om det, der er svært, så vi får mod på at tale åbent om og spørge ind til sygdom og behandlingsforløb,” siger Peter Haahr, medlem af Vanløse Lokaludvalg.

Forestillingen er baseret på skuespiller Christina Seldens egne oplevelser med sygdommen og skabt af den prisvindende dramatiker og instruktør Kamilla Wargo Brekling. Det er Teater V, der har produceret forestillingen.

Praktisk info

Pris: Arrangementet er gratis men kræver tilmelding