MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

31. marts 2023
Kl. 19.00 - lør Kl. 19.00

Vesterbro Beat Dage

Over to dage præsenteres noget af det bedste indenfor dansk og nordisk beat-musik på Vesterbro!

 

Program fredag den 31. marts:

Øresund Space Collective

ØSC er et velkendt improvisationsband hovedsageligt fra Danmark og Sverige. Den dynamiske space-rock supergruppe består af medlemmer fra utallige, forskellige skandinaviske psych/rockbands. Siden 2006 har Øresund Space Collective udgivet, og hold nu fast, tæt på 40 studie- og livealbums.

Kom med når det legendariske kollektiv jammer Råhuset og tager os med på rumrejse.

The Hanged Man (SE)

Svenske The Hanged Man består af fire prominente musikere og ledes af Rebecka Rolfart. Siden 2013 har bandet spillet sin finurlige psych-pop, der bevæger sig i et grænseland mellem liv og død. Foruden Rebecka Rolfart på vokal/guitar, spiller Mattias Gustavsson (Dungen etc.) på bas, Dennis Egberth (Saigon etc.) på trommer og Elias Jungqvist (Viagra Boys etc.) på synth, og tilsammen er The Hanged Man et af de mest interessante navne på den svenske rockscene.

Bandet har lige udgivet deres tredje album ’Tear It All’ og efter en aflyst koncert i Råhuset i november glæder det os endelig at kunne præsentere The Hanged Man i København!

Og meget mere annonceres senere!

Program lørdag den 1. april:

Electric Eye (NO)

Electric Eye fra Bergen er kendt for droned out, psykedelisk, space-rock. Bandet udgav deres fjerde og anmelderroste album, ’From The Poisonous Tree’ i 2017. I 2021 udkom efterfølgeren ’Horizons’ via Fuzz Club Records. Et album der er inspireret af vulkanudbrud, undersøiske eventyr og havets rå kraft.

Electric Eye lyder som soundtracket til en film, der endnu ikke er lavet. Det er hypnotisk space-rock, kosmisk garage-blues, dystopisk syre-prog, etno-jazz og trækker dig ind i en hvirvelvind af psykedeliske og hypnotiske rytmer.

Elevatorfører

Elevatorfører balancerer den psykedeliske rock mellem en vild og løssluppen energi, syng-med tekster og catchy melodier. Musikken lever sit eget boblende liv i Elevatorfører og den synges på dansk. Udspændt mellem messende hymner og desperate opråb inviteres publikum ind i et særegent, atmosfærisk og syret univers, hvor der er plads til både at grine og blive rørt.

Det psykedeliske musikkollektiv barsler med en ny plade. ’Før lyset forsvinder’ er Elevatorførers til dato mest ambitiøse og helstøbte album, hvor det eksistentielle barometer svinger helt ud og livet spores fra fødsel til død.

Bandet er kendt for deres vilde live-shows og levende spilleglæde, der går lige i hjertet!

Og meget mere annonceres senere!

 

 

Finder sted: Vesterbro