MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

2. februar 2024
Kl. 16.45 - 17.30

Vi tænder lysværket ‘Tunnelsyn’

Fernisering: Kom med når Kulturpiloterne og Tokyo Blue tænder årets bidrag til Copenhagen Lightfestival under Amagerbrogade.

 

Igen i år når lysfestivalen ud til Amager og lyser de mange mørke timer op. Og igen i år bidrager det lokale børne og ungdomstilbud Kulturpiloterne med et lysværk til glæde for mange.

Lyset giver håb og skaber tryghed omkring os. Det er grunden til at værket placeres i det nye galleri Underbrogade, der forbinder Øst- og Vestamager ved apoteket på Amagerbrogade.

De sidste to år har de unge Kulturpiloter skabt værker sammen med kunstnerne fra Tokyo Blue til den efterhånden velkendte lysfestival i København og i år er derfor ingen undtagelse.

Årets værk hedder Tunnelsyn og et mere oplagt navn til et værk, skabt specifikt til tunnelen under Amagerbrogade, finder man ikke.

Tunnelsyn betegner en tilstand, hvor man oplever en indsnævring af det perifere synsfelt. I overført betydning bruges ordet også som billede på en mental tilstand, hvor man ser sig blind på f.eks. en tanke, opfattelse eller ide.

Bag værkideen finder man kunstnertrioen Tokyo Blue, der traditionen tro bidrager med flere værker til Copenhagen Lightfestival.

 

 

 

Finder sted: Amager