MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

25. april 2022
Kl. 19.00 - ons Kl. 22.00

VIBES på Ubåden

Med tre dage på UBÅDEN dykker VIBES ned i kærlighedens og musikkens magi med to helt nye forestillinger: “The Shape Of Sound” kl. 19 og “The Love Project – en poetisk musikperformance” kl. 21.
“The Shape Of Sound” viser levende musik og dans i verdensklasse. Henrik Andersen har vundet et hav af internationale priser for sin musik – senest 2 nomineringer i 2021 til Hollywood Music In Media Awards – og debuterer her som dramatiker med en forestilling om musikkens mystiske og magiske væsen. Med sig på scenen har Henrik Simona Zanini, som har skabt fantasifyldt koreografi og kostumer. Forestillingen er et “Work-In-Progress”. Så det er ikke et færdigt stykke, men en råskitse af en produktion, som har premiere til efteråret.
“Alt liv her på jorden kommer ud af det blå og forsvinder så igen. Ligesom et lille stykke musik – med en begyndelse og en slutning. Først en fødsel og så en død. Og i midten: et maleri”.
Med “The Love Project – en poetisk musikperformance” tuner vi ind på kærlighedens frekvens gennem scenekunsten og undersøger dens DNA i krydsfeltet mellem koncert, protestpoesi, rebelsk rap og dans i selskab med danser/skuespiller Christina Bonde, musiker/producer Jim Forrest og sanger/skuespiller Nana Lind:
“Hvornår følte du dig sidst elsket? Sådan rigtigt. Og af hvem? Kærlighed er en sjov størrelse. Den har mange udtryksformer. Går sine egne veje. Er grænseløs, begrænsende, varm, narcissistisk, evig, betingelsesfuld, smertefuld, splitter os ad og samler os igen. Kærlighed er sammenhængskraft. Så hvorfor er den så svær at få til at fungere? Alt imens vi undrer os over vores uheldigheder, skaber vi narrativer om, hvorfor den ikke fungerer for lige netop os. Narrativer der bliver til selvbilleder, der bliver til sandheder, der bliver til vores liv…”
OBS: The Love Project spiller ikke den 27/4!

 

Finder sted: Bådteatret