Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

25. april 2024
Kl. 19.00 - 20.30

Vildmark, poesi og skizofreni – foredrag og debat med Andrea Hejlskov

Andrea Hejlskov fortæller om sin bog VØLVE og om det at leve med skizofreni og opleve virkeligheden radikalt anderledes end de fleste.

 

Kom med til debat-arrangement med forfatter, foredragsholder og samfundsdebattør, Andrea Hejlskov.

Andrea er indviet vølve i den gamle nordiske skik, og hun har brugt sin spiritualitet, som en aktiv måde at forholde sig til neurodivergens og normalitet. Hun vil fortælle sin egen historie og tale om den magiske tænkning, som en poetisk mulighed og om sammenhænge mellem det sårbare sind og kunsten.

Animisme, troen på at verden er besjælet og at alting er levende, er en oldgammel og forholdsvis universel menneskelig tilgang til verden. Hvordan skal vi forholde os til det i det kapitalistiske samfund og kan mængden af diagnoser måske referere ikke bare til et meningstab i det moderne samfund, men også til et tab af magi?

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og i fællesskab debattere, om vi sammen kan finde en anden måde at forholde os til os selv og hinanden på? Kan vi ændre vores tanker og syn på verden med mere åbne sind – også i forhold til naturens kræfter?

Andrea Hejlskov er forfatter og samfundsdebattør. Hun skriver primært i genren autofiktion og behandler, med udgangspunkt i sit eget liv, temaer omkring (klima)aktivisme, naturforståelsen, heksekraft og kapitalismekritik.

 

Finder sted: Islands Brygge / Kulturhuset