MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

22. marts 2024
Kl. 20.30 - 22.00

Vincent Wood // RUST

Vincent Wood er en dansk/indisk soloartist, der med sit nye poppede univers er klar til at træde ind på den danske musikscene med nye melodiske, følsomme og spændende vibes. Tekstuniverset og konceptet til Vincent Woods kommende EP tager udgangspunkt i hans personlige følelser og kunstnerens egen adoption.

Senest har de to nyeste singler Finde Ro’ og ‘For Meget’ allerede skabt stor succes generelt og i adoptionsmiljøet. Her har han været i TV2 Go’ Morgen Danmark, radiodebut på P4, en mini-doc med TV2 Echo, omtaler i dagbladene Århus/Vejle/Horsens, Radiointerviews i 24syv, Uniradioen og Radio Diablo , artikler i Gaffa, Bands of Tomorrow & Adoption og samfund og en flot placering på New Music Friday på Spotify.

Med sin energiske udstråling er Vincent Wood klar til at tage publikum med ind i sit følelsesladede og festlige univers. Hvor Han på livesiden de seneste år har spillet alt fra spillesteder som Skråen, Godset, Fatter Eskil til Aarhus Festuge, VM i sejlsport, efterskole/gymnasie jobs, og til en officiel pop-up koncert i Dream City på Roskilde Festival i 2023.

”Finde Ro” og “For Meget” er de første skud på den nye lyd i en melodisk atmosfære med følelserne uden på tøjet, som afspejles i musikken – både i studiet såvel som på scenen.

 

Finder sted: Rust