MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

2. februar 2024
Kl. 19.00 - 22.00

Vinterjazz: Astrid Engberg

Den prisvindende sangerinde, producer, komponist og DJ Astrid Engberg annoncerer ærlig og storladen albumtoer med hyldest til intuition. Oplev hende live i HUSET!

 

Astrid Engbergs soniske landskaber emmer af hendes skandinaviske rødder tilført kalejdoskopiske nuancer fra hendes rejser til verdens kroge – Vestafrika såvel som Paris. Musikken inspireres af naturen, hverdagen, mennesker, billeder og lyde og Astrids fortryllende stemme udtrykker både en oprigtig følsomhed og dyb styrke.

Det nye albumudspil fra Astrid Engberg, Trust, er blid nordisk soul/noir med vokalharmonier, blæsefraseringer, strygerarrangementer, dynamiske skift, langstrakte soniske flader, legende percussion og meget mere. Albummet er en opfølger til debutalbummet Tulpa, et inderligt indblik i en voldsom hjernerystelse og fortællingen om at arbejde sig frem til godt mentalt og fysisk helbred gennem musikken.

Trust er en kærlighedserklæring til intuition. Et album skabt med en legende glæde og ud af taknemmelighed og tillid til det der er, lige nu. Astrid har tidligere været tvunget til at give sig selv ro, tid og plads – til at vælge fra i livet – og det har været en åbenbaring for hende, fordi det har givet plads til, at andet vælges til, eller opstår af sig selv. Hun skaber sin musik intuitivt; ved at skabe et mentalt frirum, gå ned i tempo og fokusere på sin tilstedeværelse i nuet, kan hun lytte til sit indre og lade kompositionerne opstå.

”Jeg har ikke kunnet holde langvarige øvere og indspilningssessions, så pladen er lavet ved at give plads til at lytte. Til at lytte til verden omkring mig og den musik der spiller inde i mig. Albummet er derfor en hyldest til intuitionen som en guidende kraft og dennes værdi; et modspil til meget af den praktik der fylder i hverdagen som succeskriterier og noget, man kan tjekke af.”

Værdien i at finde ro og give plads kan ikke måles og vejes, men den er mindst lige så vigtig. Og selvom musik ofte skabes ved hjælp af kasser og strukturer, kan kunsten også vise sig gennem andre veje og det, der kommer indefra. Astrid har skabt Trust som nybagt mor, hvor der bliver vendt op og ned på alle strukturer, praktiske gøremål og hvor det følelsesmæssigt kan være lidt af en rutsjetur. Her har nøglen for hende været at forholde sig åbent til nuet og at have tillid til sin intuition. Herigennem er albummet opstået frit som en løbende proces.

 

Finder sted: Huset-KBH