MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. februar 2024
Kl. 20.00 - 23.00

Vinterjazz From Hell Pt. 1 ¦ Vinterjazz i Union

An exciting lineup ranging from improvised cello by Sarvin Asa, experimental pop by Marijke Florien, solo drum-footwork by TALUS and ambient improvisation by Children Music For Adults.

 

Vinterjazz from Hell er en koncertserie i København under Vinterjazzen og fokuserer på jazz gennem en eksperimenterende og improviseret musiklinse. I år lægger vi ud med en koncertaften i Union, med et spændende lineup.

Sarvin Asa

Sarvin Asa er en italiensk/iransk cellist. Hun har studeret klassisk performance i Italien, Norge og i Danmark, hvor hun i dag er bosat. Hun spiller i øjeblikket i forskellige projekter, der involverer hende som både klassisk musiker og improvisator. Hun leder også tværfaglige praksisser – hovedsageligt med dansere – og udvikler sit soloprojekt, hvor hendes utraditionelle cello-lyde møder de iranske rødder gennem en blanding af improvisation og originale kompositioner.

Marijke Florien

Marijke Florien er en musiker, vokalist, instrumentalist, producer, tekstforfatter, komponist, arrangør og sangskriver bosat i København og Belgien. Hun startede sin musikalske rejse som klassisk pianist og lærte som barn, hvad det vil sige at skrive melodier og harmoni fyldt med historie og følelser. Gradvist udvidede hendes musikalske verden sig til flere instrumenter og genrer, efterhånden som hun fandt glæde ved kunsten at skrive sange og komponere.

Marijke Florien præsenterer musikken fra sit popalbum ‘Anætomy’. Det er en musikalsk udforskning af den menneskelige krop, hvor temaer, følelser, tanker og filosofier er knyttet til kropsdele på tværs af albummets kompositioner.

TALUS

TALUS er et soloprojekt, der kombinerer trommer, samplere og effekter til at skabe et unikt sæt elektronisk dansemusik. Ved at kombinere hurtige gentagne lydmønstre med et stort katalog af samples, emmer dette projekt af glød og galskab, som fra en ustoppelig maskine.

Children Music for Adults

Children Music For Adults er et dynamisk transformativt akustisk projekt, der involverer nogle af Københavns mest talentfulde og nyskabende unge klassiske musikere og improvisatorer, der er aktive i København. Det fælles mål er at skabe et inkluderende miljø for spontan kollektiv musikskabelse. Det primære fokus er på udforskningen af begrebet multi-tempo, spektral harmonisk tekstur, og undersøgelsen og efterligningen af “glitch”-konceptet som anvendt på akustisk musik gennem forskellige værktøjer.

Vinterjazz i Union

Den landsdækkende musikfestival Vinterjazz sætter musikken tilbage på landkortet den 1.-25. februar 2024. I Union inviterer vi til ni spændende jazzkoncerter, som på hver deres måde afspejler Unions eklektiske kulturprogram. Du skal med andre ord ikke forvente dig traditionel jazz, men derimod en rejse ned til jazzens globale rødder.

Dørene åbner kl. 19.00. Koncertstart kl. 20:00.

 

Finder sted: Union