MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

20. februar 2022
Kl. 19.00 - 21.00

Vinterjazz i Kulturtårnet // Maria Dybbroe & Knut Aalefjær

Dybbroe/Aalefjær
Ud fra en nysgerrighed for klanglig udforskning vil saxofonist Maria Dybbroe og trommeslager Knut Aalefjær væve ind og ud af improvisation og kompositioner skabt til netop denne koncert i Kulturtårnets helt særlige rum. Med et minimalistisk, men melodisk udgangspunkt, vil man som lytter kunne bevæge sig igennem landskaber af klarinet, metalliske lyde, fløjter, vind og skind. Koncerten vil blive en enestående chance for at opleve den pan-skandinaviske duo under VinterJazz festivalen.

Med base i Oslo er den norske trommeslager og perkussionist Knut Aalefjær kendt for sit dynamiske og organiske spil i blandt andet klavertrioen Helge Lien Trio, Geir Lysne Listening Ensemble, med vokalisten Elin Rosseland, vokalisten Live Maria Roggen og vokalisten Kristin Asbjørnsen, men spiller derudover både i klassiske ensembler og folkemusikensembler.

Den danske saxofonist og komponist Maria Dybbroe er kendt som en stærk og melodisk solist på den københavnske scene for eksperimenterende og frit improviseret musik, men især også kendt for at være en del af den kollektive elektroakustiske trio Køs, og for at stå i spidsen for kvintetten Caktus, hvis album hun som komponist var nomineret til en Steppeulv for i 2020. Desuden er Maria en del af impro-gruppen Maraton, saxkvintetten Sidechains, sax trioen Coriolis, duoen Orsa og Copenhagen Clarinet Cho

OBS! Husk at tjekke hvilken koncert der er købt billet til, og at billetten kun gælder til én af koncerterne

Første koncert starter kl. 19:00
Anden koncert starter kl 20:15

 

Finder sted: Indre By