MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

18. januar 2022
Kl. 16.30 - 17.15

Vintervandring for hele familien – Karen Blixen Museum

“Det var en rigdom for mig, mens jeg i mange år var farmer i Afrika, at jeg var eet med jorden, således at hvad der var godt for jorden, var godt for mig, – det er mig nu en sorg at tænke på, at børnene i byerne vokser op uden at have haft hænderne i anden jord end sandet i en sandkasse.”

Karen Blixen oprettede Fuglereservatet på Rungstedlund i 1958. Hun bestemte, at der ikke skulle foretages andre indgreb end dem, som fuglelivet på stedet kræver. Siden da har fuglelivet og naturen haft højeste prioritet. Men hvad gør vi for at gavne fuglelivet og den øvrige biodiversitet på Rungstedlund?

Hvordan ser naturen egentlig ud om vinteren? Hvad gør dyrene, når de fryser? Hvordan finder de mad, og hvad spiser de? Kom og stil spørgsmål om naturen og alt, det den indebærer, imens vi går en tur i Fuglereservatet.

Naturvandringer er månedlige ture, hvor vi ser på naturens forandringer i løbet af et år. Vi ser på hvilke dyr, planter og svampe der findes i Fuglereservatet og hvordan man kan passe godt på naturen i Danmark. Naturvandringer er en del af projektet “I Karen Blixens Fodspor” som er støttet af Nordea-fonden og Beckett Fonden. Der er fokus på naturen, som Karen Blixen elskede så højt i et forsøg på at skabe en samhørighed mellem kulturen og naturen i Blixens navn.

Marie Rubæk Holm er uddannet biolog og arbejder på Karen Blixen Museum som naturformidler og leder for projektet “I Karen Blixens Fodspor”. Tidligere har hun arbejdet på Statens Naturhistoriske Museum som naturformidler, og under sit studie på Københavns Universitet havde hun især fokus på de danske dyr og deres økosystemer.

 

Finder sted: Rungsted Kyst