MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

31. maj 2024
Kl. 20.00 - 21.00

WHAT DID I JUST DO?

I hvor høj grad bliver minderne en del af vores identitet, og er vi klar over, hvilken effekt de har på vores nutidige handlinger? Performeren Maud Karlsson Lima de Faria genkalder sit seks årtiers levede liv i en detaljeret strøm af erindringer.

 

Vi begynder med hendes morforældre, der ejede en pomponfabrik i det nordlige Sverige i 1950’erne, og ender i nutiden hvor detaljer fra selve den aktuelle opførelse også bliver inddraget.

WHAT DID I JUST DO? er en fysisk og visuel rejse i tid og rum. Forestillingen blander begivenheder i et overvældende kaos af billeder og i et højt tempo, der afslører det uløselige forhold mellem tid, hukommelse, identitet og samfund.

DERFOR ER FORESTILLINGEN AF CPH STAGE UDVALGTE

En ældre danser bevæger sig i tid og rum, imens vi langsomt får små glimt af de sidste 60 år af hendes liv. Forestillingen placerer sig i rækken af værker, som præsenterer flere generationer på scenen. Den minder os dermed om, hvordan kroppens erfaringer og erindringer rummer en stor visdom og er med til at forme den måde, vi bevæger os på som mennesker. WHAT DID I JUST DO? er en del af en bevægelse, hvor ingen bliver overset, og hvor det levede liv udfolder sig i både fortid og nutid som et minde i kroppen.

 

Finder sted: dansekapellet