MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

21. marts 2022
Kl. 19.00 - 21.00

WIKKE & RASMUSSEN PÅ BREMEN

ØNSKE BIOGRAFEN

Steen Rasmussen og Michael Wikke kommer til Bremen Teater med live-showet ‘Ønskebiografen.

Steen Rasmussen og Michael Wikke er tilbage med et helt nyt live format, som de kalder”Ønskebiografen” – Vi havde lyst til at lave noget helt andet, og vil gerne have at publikum også har mulighed for at bestemme, hvad der skal ske.

Derfor har vi opfundet Ønskebiografen, hvor publikum kan vælge de klip de godt vil se fra vores snart 40-årige samarbejde, og hvad de har lyst til at snakke om. Vi håber og tror det giver en festlig uforudsigelighed, både i salen og på scenen. Vi aner jo – heldigvis – ikke, hvad der kommer til at ske.

Wikke & Rasmussen kan snart fejre 40-års jubilæum, og makkerparret modtog sidste år en Æres-Bodil, for deres fælles arbejde med film og fjernsyn, og deres seneste film Gooseboy, fik en Robert-pris som årets børne- og ungdomsfilm i 2020.

Gennem årene har de arbejdet i mange forskellige genrer og opfundet flere nye radio og tv-koncepter. Som da de lancerede begrebet ”radio tegneserie”, med deres ”Pas på varerne, Arne” på radioens P3, i deres første år sammen. Senere blev det til store tv- succeser, med tv-serierne ”Sonny Soufflé Chok Show” med Brdr. Bisp i den Voldsomme Volvo, Robin Hat, Tonny Toupé Show, og deres DR tv-julekalender ”Julestjerner”, som udover at beskæftige sig med universets mange fænomener, sorte huller, kometer, solstorme etc., også medførte at det nedlagte Brorfelde Observatorium blev reetableret og kunne åbne igen; nu som astronomisk oplevelsescenter.

Deres spillefilm – Russian Pizza Blues, Hannibal & Jerry, Motello, Flyvende Farmor, Der Var Engang En Dreng Som Fik En Lillesøster Med Vinger og Gooseboy, har alle modtaget flere priser i ind- og udland og deres store sangkatalog tæller klassikere som bl.a. ”Ridder Lykke”, ”Brug dit hjerte som telefon”, ”Stjernestøv”, ”Hannibal og Jerry”, ”Voldsom Volvo”, ”Jeg vil ha’ en baby”, ”Du er så smuk med havet som baggrund, ”Jul hele året”, ”Holbæk”, ”Go’Nat” og mange, mange flere.

Nu kan du så være med til at vælge, hvad du har lyst til at gense blandt Wikke & Rasmussens mange produktioner, og hvad du har lyst til at høre dem fortælle mere om.

 

Finder sted: Bremen Teater