MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. februar 2024
Kl. 12.00 - 14.30

Workshop: Kreativ fastelavns hav hygge med Ocean Lab

I anledning af fastelavn laver vi hav fastelavnsmasker og klæder os ud som havdyrene. Kom og vær kreativ sammen med arkitekt Juliane Diness, og hør historier om havet med havbiolog Sandra Helmark Hansen fra Ocean Lab.

 

Kreativ Fastelavns Hav Hygge er en workshop for dig der elsker fastelavn, udklædningen og har lyst til at lave dit eget havdyrs fastelavnsmaske. Du kan både være en smuk farverig blæksprutte eller en søstjerne med øjne i hver ende af armen.

På dagen kommer havbiolog Sandra Helmark Hansen og kreativ ekspert Juliane Diness, som vil fortælle historier om havet og inspirerer til seje, smukke og forunderlige havmasker.

Dagen vil byde på:

En felttur i havets historier
Øvelser og materialer til at kreere dit eget havdyrs fastelavnsmaske og udklædning
Tag dine børn, forældre, bedsteforældre eller gode venner under armen, køb en billet (50,-pr. deltager) og mød os på Naturcenter Amager Strand d. 10.02.24 kl. 12-14.30 – anbefalet fra 5-års alderen og op, men alle er velkomne.

Kreativ Fastelavns Hav Hygge bliver afholdt af Ocean Lab i samarbejde med Naturcenter Amager Strand. Ocean Lab er en havforening med formål at få flere til at elske havet. Det gør de på sjove og anderledes måder. Denne gang vil de fortælle om seje havdyr, som kan inspirere til et godt fastelavnskostume.

Skal du med?