MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

20. marts 2024
Kl. 20.00 - 22.30

Your Fat Friend FILMVISNING + TALK: SOFIE HAGEN

ET HUMORISTISK, PERSONLIGT OG UHYRE LÆRERIGT MANIFEST OM AT VÆRE TYK I EN VERDEN, DER ER INDRETTET TIL TYNDE MENNESKER. BASERET PÅ DEN STORSÆLGENDE FORFATTER OG AKTIVIST AUBREY GORDONS IKONISKE TEKSTER.

 

‘Bare sig tyk’. Med den opfordring starter den aktivistiske forfatter Aubrey Gordon sin personlige fortælling om at være tyk i en verden, der er skabt til tynde. Et cinematisk manifest optaget over seks år, fra hun starter som anonym blogger til hun bryder anonymiteten og bliver storsælgende forfatter og berømt podcaster med alt, hvad der følger af ros, private beskeder fra sangeren Adele og dødstrusler.

Hendes mål er at skabe et paradigmeskifte i måden, vi ser på tykke mennesker og på det fedt, der sidder på vores egne kroppe. Men mest af alt er det, at få hendes egne forældre til at lytte og forstå, hvad det egentlig er, hun har gang i. ’Your Fat Friend’ er en rørende og humoristisk film om tykhed, familie, kompleksiteterne i at ændre ting, og vores rodede forhold til vores egne og andres kroppe. Men som Aubrey Gordon selv siger, så er løsningen ret simpel, for det handler bare om at behandle tykke mennesker, som det, de er – nemlig mennesker.

 

Finder sted: Bremen Teater