Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. maj 2023
Kl. 16.00 - 22.00

Zoku Terrace Opening Party

Chilled drinks, live dj and good vibes in Amager

Det er officielt – foråret er kommet! For at fejre det, inviterer vi dig til at leve livet i fuldt flor på vores charmerende tagterrasse.

Slap af i en hængekøje med et glas Rosé i hånden eller dans med til noget musik af DJ Afterclap. Bare tag godt selskab med dig, så sørger vi for resten! Klar til fest? Her er et par ting, du kan forvente af aftenen: Nyd afkølede øl fra Royal Unibrew, lækker vin fra Kjær & Sommerfeldt og forfriskende Gin & Tonics fra Pernod Ricard og selvfølgelig velsmagende cocktails.  Vores bartendere kan mixe alt, hvad du kan lide. Har du lyst til en forbandet Moscow Mule? Hvordan lyder en ond  Margarita? Bare vælg – de kan det hele!

Live DJ: For virkelig at sætte stemningen, vil vores helt egen DJ Dlasopa spille nogle groovy numre for dig. Tænk optimistisk, chill vibes – ideel til at nyde under forårssolen!

OBS: Adgang til arrangementet vil blive givet efter først-til-mølle-princippet, så vi råder dig til at ankomme tidligt. RSVP-ing sikrer ikke din plads, men den fortæller os, hvor mange mennesker vi kan forvente!

 

Finder sted: Zoku Rooftop