Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kasper Knudsen har formlen til et værdiskabende mentorforløb

Af Redaktionen

Kasper Knudsen har med benhårdt arbejde fundet formlen til et værdiskabende og gennemsigtigt mentorforløb.

Interessen for et 100% ærligt mentorforløb har været ekstraordinær stor.

Målsætningen lyder; ”Du skal kunne duplikere min forretning 1:1 og skabe din egen succes på den baggrund”. Sådan skriver Kasper Knudsen selv på hans mentorside:  www.kasperknudsen.com.

Bliv lidt klogere på Kasper og hans mentorforløb i indlægget herunder.

Hvem er Kasper Knudsen

Kasper har målrettet arbejdet med digital markedsføring siden 2014. Han specialiserer sig især i annoncering på Facebook, hvor han rådgiver flere store danske virksomheder. Det er nu den viden og erfaring han har taget med sig videre, og deler ud af i et nyt skræddersyet online mentorforløb.

Mentorforløbet er opstået på baggrund af en passion og et drive som er helt ekstraordinær hos Kasper. Entusiasmen stråler allerede ud af ham første gang du møder ham – hans begejstring og positivet siger alt.

Kasper kommer med en HHX-uddannelse, og havde allerede på daværende tidspunkt gang i flere projekter – og det var netop her Kasper gjorde sine første erfaringer med e-handel.

Kasper er dags dato 22 år gammel, og har endnu ikke taget en videregående uddannelse, men er i stedet gået med drømmen om at blive sin egen chef, som han i dag udlever til fulde.

Begå ikke den samme fejl to gange

Der findes ingen iværksættere der ikke kommer til at begå fejl, men at begå den samme fejl to gange er uundgåeligt.

Kaspers rejse er unik og bygger på hårdt arbejde. Hans viden og erfaring er stor, trods den unge alder, og det er noget han ønsker at give videre til mange flere håbefulde og ambitiøse internethajer.

Mentorforløbet er for eliten, der har hvad der skal til – et drive og en drivkraft som ikke er bange for at sætte overliggeren højt. Det er Kasper selv et godt bevis på. Èn af deltagerne i forløbet beskriver det som et unikt fællesskab.

”Noget af det bedste er dog, at han inviterer dig ind i et fællesskab af andre mennesker med samme passion som dig selv. I det fællesskab har du nogle som er der, når du har brug for hjælp og omvendt klapper dig på skulderen, når du gør det godt.

Kaspers mål er at se dig få succes. Det viser han ved altid at være til rådighed, og hver uge laver han Q&A, hvor han hjælper dig videre.” Udtaler Magnus Schack

Find det rette mindset

Ligesom med mange andre ting i livet, kræver det at man går helhjertet ind i processen for at opnå det fulde udbytte. Og netop kombinationen mellem det rette mindset og et online mentorforløb gør hele rejsen ekstrem lærerig og brugbar. Sådan opfatter tidligere deltager Andreas Andersen det også:

”Jeg gik ind med en forventning om at lære, hvordan man laver Facebook Ads på den bedste måde. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at dette forløb, ikke kun var brugbart inden for Facebook Ads, men altså blev lige så meget en investering i mig selv! Han lærer dig SÅ meget om tankesæt, og generelt det at nå sine mål!

For mig kan dette forløbs værdi slet ikke beskrives i penge. Det har gjort så meget godt for mig, ikke bare i forhold til marketing, men også på det personlige plan.”

Med i hele processen

Et af problematikkerne i at deltage i et forløb, kan være at man ikke får fulgt op på de mange gunstige fordele man er blevet belært.

Dette undgår Kasper ved at lave Q&A (spørgsmål og svar) én gang ugentligt. Det er essentielt at man følges hele vejen til målet – og det er netop noget af dette som gør forløbet helt unikt.

“Mine eksklusive skabeloner, med alt fra tilbudsgivning, konkurrentanalyse, scripts og kundeoplæg, samt 39 siders PDF med et cheat sheet omkring hvordan man laver Facebook Ads, er mine kursisters nøgle til succes – også skal de selvfølgelig selv ligge det hårde arbejde” siger Kasper Knudsen.

En investering der betaler sig

En god investering kan tolkes på rigtig mange forskellige måder, men dét at investere i sig selv er den bedste man overhovedet kan lave. Og det er netop dét, hvad mentorforløbet her handler om – en investering i sig selv, ens person, fremtiden og selvfølgelig i bedre færdigheder.

”Jeg kan med ro i stemmen sige, at Kasper mentorforløb er den bedste investering, jeg har lavet karrieremæssigt i mine 22 år. Uden tvivl.

Hele kurset er struktureret og gennemarbejdet og afspejler Kaspers karakter, knivskarp. Derudover er denne forretningsmodel bestemt ikke for “slackere”.

Det kræver nemlig din fulde opmærksomhed, og at du kan sætte ambitionerne højt for dig selv. Dette ser man allerede fra 2. modul.” Udtaler Lucas Nygaard” (har deltaget på mentorforløbet)

Går du med en iværksætterdrøm i maven, og gerne inden for e-handel eller konsulentbranchen, kan du med fordel hoppe ind på Kaspers hjemmeside og læse meget mere. Du finder den her.