Kasper Knudsen har formlen til et værdiskabende mentorforløb

Skrevet af: Redaktionen

Kasper Knudsen har med benhårdt arbejde fundet formlen til et værdiskabende og gennemsigtigt mentorforløb.

Interessen for et 100% ærligt mentorforløb har været ekstraordinær stor.

Målsætningen lyder; ”Du skal kunne duplikere min forretning 1:1 og skabe din egen succes på den baggrund”. Sådan skriver Kasper Knudsen selv på hans mentorside:  www.kasperknudsen.com.

Bliv lidt klogere på Kasper og hans mentorforløb i indlægget herunder.

Hvem er Kasper Knudsen

Kasper har målrettet arbejdet med digital markedsføring siden 2014. Han specialiserer sig især i annoncering på Facebook, hvor han rådgiver flere store danske virksomheder. Det er nu den viden og erfaring han har taget med sig videre, og deler ud af i et nyt skræddersyet online mentorforløb.

Mentorforløbet er opstået på baggrund af en passion og et drive som er helt ekstraordinær hos Kasper. Entusiasmen stråler allerede ud af ham første gang du møder ham – hans begejstring og positivet siger alt.

Kasper kommer med en HHX-uddannelse, og havde allerede på daværende tidspunkt gang i flere projekter – og det var netop her Kasper gjorde sine første erfaringer med e-handel.

Kasper er dags dato 22 år gammel, og har endnu ikke taget en videregående uddannelse, men er i stedet gået med drømmen om at blive sin egen chef, som han i dag udlever til fulde.

Begå ikke den samme fejl to gange

Der findes ingen iværksættere der ikke kommer til at begå fejl, men at begå den samme fejl to gange er uundgåeligt.

Kaspers rejse er unik og bygger på hårdt arbejde. Hans viden og erfaring er stor, trods den unge alder, og det er noget han ønsker at give videre til mange flere håbefulde og ambitiøse internethajer.

Mentorforløbet er for eliten, der har hvad der skal til – et drive og en drivkraft som ikke er bange for at sætte overliggeren højt. Det er Kasper selv et godt bevis på. Èn af deltagerne i forløbet beskriver det som et unikt fællesskab.

”Noget af det bedste er dog, at han inviterer dig ind i et fællesskab af andre mennesker med samme passion som dig selv. I det fællesskab har du nogle som er der, når du har brug for hjælp og omvendt klapper dig på skulderen, når du gør det godt.

Kaspers mål er at se dig få succes. Det viser han ved altid at være til rådighed, og hver uge laver han Q&A, hvor han hjælper dig videre.” Udtaler Magnus Schack

Find det rette mindset

Ligesom med mange andre ting i livet, kræver det at man går helhjertet ind i processen for at opnå det fulde udbytte. Og netop kombinationen mellem det rette mindset og et online mentorforløb gør hele rejsen ekstrem lærerig og brugbar. Sådan opfatter tidligere deltager Andreas Andersen det også:

”Jeg gik ind med en forventning om at lære, hvordan man laver Facebook Ads på den bedste måde. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at dette forløb, ikke kun var brugbart inden for Facebook Ads, men altså blev lige så meget en investering i mig selv! Han lærer dig SÅ meget om tankesæt, og generelt det at nå sine mål!

For mig kan dette forløbs værdi slet ikke beskrives i penge. Det har gjort så meget godt for mig, ikke bare i forhold til marketing, men også på det personlige plan.”

Med i hele processen

Et af problematikkerne i at deltage i et forløb, kan være at man ikke får fulgt op på de mange gunstige fordele man er blevet belært.

Dette undgår Kasper ved at lave Q&A (spørgsmål og svar) én gang ugentligt. Det er essentielt at man følges hele vejen til målet – og det er netop noget af dette som gør forløbet helt unikt.

“Mine eksklusive skabeloner, med alt fra tilbudsgivning, konkurrentanalyse, scripts og kundeoplæg, samt 39 siders PDF med et cheat sheet omkring hvordan man laver Facebook Ads, er mine kursisters nøgle til succes – også skal de selvfølgelig selv ligge det hårde arbejde” siger Kasper Knudsen.

En investering der betaler sig

En god investering kan tolkes på rigtig mange forskellige måder, men dét at investere i sig selv er den bedste man overhovedet kan lave. Og det er netop dét, hvad mentorforløbet her handler om – en investering i sig selv, ens person, fremtiden og selvfølgelig i bedre færdigheder.

”Jeg kan med ro i stemmen sige, at Kasper mentorforløb er den bedste investering, jeg har lavet karrieremæssigt i mine 22 år. Uden tvivl.

Hele kurset er struktureret og gennemarbejdet og afspejler Kaspers karakter, knivskarp. Derudover er denne forretningsmodel bestemt ikke for “slackere”.

Det kræver nemlig din fulde opmærksomhed, og at du kan sætte ambitionerne højt for dig selv. Dette ser man allerede fra 2. modul.” Udtaler Lucas Nygaard” (har deltaget på mentorforløbet)

Går du med en iværksætterdrøm i maven, og gerne inden for e-handel eller konsulentbranchen, kan du med fordel hoppe ind på Kaspers hjemmeside og læse meget mere. Du finder den her.

Københavns helt nye madoase: Her er Banegaardens helt særlige spisehus

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Næsten side om side med togskinner langs Enghavevej finder man byens nye madoase, Banegaarden.

Det er dog ikke noget man lægger mærke til, for her er dybt idyllisk og fyldt med rå natur og gamle trælader.

I én af dem holder Rakils Spisehus til, og her er hele menuen økologisk, bæredygtig og primært vegetarisk.

Læs også Lige åbnet: Her er Københavns nye skønne madoase

BaneGaarden PR Foto

Hvem er Rakil?

Det første, som måske falder dig ind kunne meget vel være: ”Hvem i alverden er Rakil?”

Og folkene bag Rakils Spisehus kan ikke gøre dig meget klogere.

”Vi aner faktisk ikke hvem Rakil er, men han eller hun har sat sin autograf på laden.

Det kan også være, at der slet ikke står Rakil, men det er hvad vi kunne tyde det til, og så skulle restauranten da hedde det,” fortæller Kenn Husted, som er en af partnerne bag.

Banegaarden fungerer i samarbejde med Aarstiderne, så det var derfor helt naturligt, at spisehuset skulle være vegetarisk.

”Alt hvad vi laver er selvfølgelig økologisk, og så er det bæredygtigt. Så det kan godt være, at man kan få økologisk laks fra Island, men på grund af flytransporten bruger vi det ikke,” forklarer han.

”Vi er på ingen måde frelste omkring det at være vegetar – det er bare den vej det går. Man kan godt til vælge økologisk kød eller fisk, men det er sekundært, og der er mange som bare kører den rent vegetarisk.

Læs også Kan du smage forskel?: Vegansk burger-restaurant på Østerbro har fået god start

Foto Mathilde Mågård Hansen

Genkendelige grøntsager

Bag kødgryderne (undskyld, grøntsagsgryderne) finder man erfarne kræfter i form af køkkenchef, Henrik Junker (tidl. Paustian) og souschef Jonas Harboe (tidl. Palægade og Restaurant Copenhague i Paris).

Og hele tanken med restauranten er, at de erfarne kokke har frit spil.

”Det skal ikke være Michelin det her. Grøntsagerne skal være genkendelige, rustikke og selvfølgelig velsmagende.

Det kunne være fedt hvis vi kunne inspirere gæsterne til selv at bruge flere grøntsager derhjemme,” forklarer Kenn Husted.

Menuen skifter hver uge, og afhænger af hvilke råvarer, de får ind.

”Har de overskud af aubergine på markedet, så bruger vi det. Vi tænker meget på madspild, og det hele bliver en leg om hvordan vi kan bruge råvarerne.

Vi laver kun én menu i køkkenet hver aften, og man kan ikke få andet. Så handler det om at man stoler på, at det vi laver er godt,” fortæller Kenn Husted.

Læs også Københavns nye hotte restaurant er vegansk – og vanvittig velsmagende

Foto Mathilde Mågård Hansen

Vin ad libitum

Man skal naturligvis ikke tørste sig igennem sådan en dejlig middag, og nogle fordele må der være ved at importere sin egen vin.

Legen fra køkkenet er derfor taget videre med ud i restauranten, hvor vinmenuen er droppet til fordel for et koncept om vin ad libitum.

”Jeg er selv på gulvet for første gang i mange år, og det er skide skægt,” fortæller Kenn Husted, der bl.a. har Husted Vin fire steder i byen.

”Jeg har selvfølgelig nogle tanker om hvilke vine, der passer til menuen hver aften, men er folk mere til noget andet, så klarer vi det. Vinene skal ramme gæsterne, og det skal ikke være sådan nogle bitte små glas, man får.”

Du slipper for bare 345 kr. for syv serveringer og 295 kr. for vin ad libitum hos byens nye vegetariske spisehus – og husk lige igen at alle råvarerne både er økologiske og bæredygtige!

Hvad: Rakils Spisehus
Hvor: Otto Busses vej 45, 2450 København SV
Hvornår: Onsdag-lørdag

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Lakridsfestival og Copenhagen Street Festival: Det sker i weekenden i København

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Weekenden står for døren, og den skal selvfølgelig ikke være kedelig.

Teglværket åbner for første gang for deres nye street food festival, og i Tivoli går det løs med både lakridsfestival, gospel og meget, meget mere.

Vi giver dig det fulde overblik over weekendens fedeste events lige her.

Læs også Europas 9. bedste pizza rykker ind på Østerbro



Foto PR

Madundervisning for børn og unge på Copenhagen Street Festival

Ungeforeningen Street Copenhagen og Meyers Madhus er gået sammen om at lave madundervisning for børn og unge, der skal give et praktisk perspektiv på klima og bæredygtighed, øge deres nysgerrighed overfor sæsonbaseret mad og ikke mindst gøre det sjovt og lærerigt at lave det.

Allerede denne lørdag 19. september på Copenhagen Street Festival får medarbejderne på festivalen lov at opleve, hvad børnene og de unge har lært til den bæredygtige madundervisning.

Det sker, når street-festivalen løber af stablen – i en mindre og sikker skala inden for Corona-retningslinjerne – med fokus på alt fra dans og basket til musik, poetry slam og paneldebatter.

Copenhagen Street Festival finder sted på Enghavevej 80, hvor Game har hjemme normalt.

Her er der hele dagen aktiviteter for børn og unge.

Hvor: Game, Enghavevej 80, 2450 København SV
Hvornår: Lørdag d. 19. september kl. 10-21

Læs også Restaurationsbranchen kalder på hjælp: Sådan støtter du dem bedst


Foto PR

The Liquorice Taste Award 2020

Selvom der ikke bliver Lakridsfestival, fortjener de dedikerede lakridsaktører og deres bedste produkter med smagen af lakrids at blive hyldet.

Det foregår i Jubilæumshaven i Tivoli søndag den 20. september kl. 16.30 i en Coronavenlig version.

Før kåringen har en smagsjury bestående af lakridspassionerede kokke, madredaktører og madbloggere bag lukkede døre smagt sig igennem årets nominerede produkter og vurderet smagsoplevelse, struktur, unikhed og helhedsoplevelse. Der vil blive lagt vægt på det gode madhåndværk, de gode råvarer og innovationsværdien i udvælgelsen.

Blandt smagsdommerne er opskriftsudvikler, madskribent og dessertblogger, Maja Vase (Majachocolat), samt Bagedystdommer, kogebogsforfatter og dessertkok, Markus Grigo.

Der er et begrænset antal billetter, og disse kan afhentes i Tivolis Servicecenter på selve dagen. Billetterne er inkluderet i entréen til Tivoli. Børn skal være ifølge med en voksen.

Alle deltagende gæster får en goodiebag med lidt udvalgte lakrids-smagsprøver fra konkurrencen.

Hvor: Tivoli
Hvornår: Søndag d. 20. september kl. 16.30


BaneGaarden PR Foto

Åbent fermenteringsværksted på Banegaarden

Vil du lære at fermenterer alverdens grønt?

Ja? – så kom forbi fermenteringsholdet der står klar til at lære dig at fermentere, lige på stedet.

Det tager ca. en 20-30 minutter hvor du hakker og snitter dit grønt og bliver guidet igennem grundlæringen indenfor fermentering.

Det er lige til at “gå til” og tage med hjem, så kig ned mellem kl 13.00 og 16.00

Hvor: Otto Busses vej 45
Hvornår: Lørdag d. 19. september og søndag d. 20. september – begge dage kl. 13-16
Hvor meget: 75,- for glas og viden

Læs også Himmelske omgivelser: Københavns nye luksus spa AIRE er åbnet


Foto PR

Tivoli Gospel Festival

Tivoli glæder os til igen i 2020 at byde velkommen til Tivoli Gospel Festival, der afholdes for 12. gang.

Hele Haven klinger af glade gospeltoner og medrivende rytmer, og både de mange sangere og publikum nyder en weekend med fokus på sang, glæde og fuld gang i den.

Festivalen byder på gospel for enhver smag, når de mange gospelsangere fra hele landet indtager både Plænen og Pantomimeteatrets scener.

Hvornår: 19. september 2020 kl. 11.30-13
Hvor meget: Éntre til Tivoli


Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Kan se frem til stor bøde: Politiet lukkede Michelin-restaurant i aftes

Skrevet af: Michael Qureshi
PR Foto
PR Foto

Det var første gang i går, at restauranter og øvrige serveringssteder skulle lukke senest klokken 22.00 i København.

Det var også første gang, at man skulle bære mundbind på serveringssteder. Københavns Politi melder om, at der blev respekteret de nye regler.

Men en enkelt toprestaurant i København endte med at blive lukket af politiet, og er nu blevet sigtet for overtrædelse af de nye påbud.

Der er tale om Michelin-restauranten Kokkeriet, som TV 2 har talt med. De bekræfter episoden, og forklarer, at de simpelthen er presset i knæ.

Kan ikke lave Michelin-mad i rekordtempo

En tjener meldte sig syg på aftenen, og det pressede hele serverings-flowet, så klokken 22.30 havde de stadig ikke fået serveret alt og afregnet med gæsterne.

“Folk står og afregner, da de fortæller, at jeg bliver sigtet. Det kan jeg jo hverken sige det ene eller andet til. Sådan er reglerne. Men jeg synes, situationen er helt forfærdelig og helt forrykt. Vi er i knæ i forvejen,” fortæller Sammy Shafi, indehaver af Kokkeriet, til TV 2.

Han fortæller, at det er svært at levere Michelin-mad i et rekordtempo, og at Kokkeriet generelt har fået hundredevis af aflysninger af bookede borde efter de nye restriktioner trådte i kraft.

Ifølge TV 2 kan bødens størrelse løbe op i 40.000 kr.