MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Kbh Treat: Spar op til 50% på overnatning hos populært hotel på Vesterbro

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Drømmer du også om getaway i egen by eller måske blot et par dages ferie i hovedstaden, så kan du i denne uges Kbh Treat finde det til en rigtig god pris.

I samarbejde med Andersen Hotel har vi stablet et lækkert sensommertilbud på benene, hvor du får én overnatning i Wonderful dobbeltværelse med morgenmad for to personer til 750 kr. + gebyr (spar op til 50%).

Book lige her.

Vi har ikke mange værdibeviser til salg, så det er med at være hurtig på tasterne.

Foto PR

Oase på Vesterbro

Selvom det er blevet en smule lettere at rejse på udenlands ferie i år, så kan et par feriedage i vores helt egen by altså også bare noget.

I hjertet af Vesterbro lige på hjørnet af Helgolandsgade og Istedgade ligger Andersen Hotel, og de er klar til en travl og varm sommer i storbyen.

Det er et småt og intimt boutique-hotel med kun 69 værelser og en skøn, fredfyldt gårdhave.

Andersen Hotel ligger meget centralt med både Tivoli, Hovedbanen og Kødbyen lige om hjørnet, men de skiller sig alligevel lidt ud fra områdets mange andre hoteller.

Både i form af deres beskedne størrelse men også grundet den rolige stemning, der hersker på hotellet.

Her er nemlig ikke flere hundrede gæster, og det giver en meget rar og ’nede på jorden’ fornemmelse, hvor de fleste kan føle sig hjemme.

Foto PR

Tilbage i 2012 blev Andersen Hotel totalrenoveret, så alle værelser nu står knivskarpe og selvfølgelig med aircondition til de varme sommerdage i København.

Hver morgen diskes der op for en lækker økologisk morgenmadsbuffet, som kan nydes helt indtil kl. 10, hvis du nu ikke er A-menneske.

Du kan naturligvis også få overstået den daglige træning i deres fitnessrummet, der er gratis for alle gæster og er åbent 24 timer i døgnet.

Vil du også gerne opleve hotellet på egen hånd, så skynd dig at booke lige her.

Del artikel

Andre læser også