MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Kbh Treat: Halv pris på unik spa-oplevelse midt i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, House of Salt
Foto: PR, House of Salt

Med denne uges treat hos MigogKbh kan du forkæle dig selv med en skøn og anderledes spa-oplevelse, som får dig helt ned i gear og giver ro i kroppen.

Midt i byen ligger House of Salt, og her kan du nyde lindrende saltterapi eller helende infrarød sauna til halv pris, hvis du er hurtig på tasterne.

Normalprisen for behandlingerne hos House of Salt er 300 kr., men som MigogKbh-læser kan du frit vælge mellem de to spa-oplevelser for kun 150 kr. plus gebyr.

FÅ TILBUDDET HER

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg, så vi anbefaler, at du slår hurtigt til, hvis du vil sikre dig selvforkælelse med 50 procent rabat.

Vælg saltterapi eller infrarød sauna

Med House of Salts særlige behandlinger behøver man ikke længere at drage udenlands for at opleve saltterapiens virkning.

I en lille sidegade kun et stenkast fra Christiansborg og Nationalmusset finder man den skjulte wellness-oase, som er specialiseret i både saltterapi og infrarød sauna.

House of Salt. Foto: PR

Saltterapi-behandlingen foregår i et smukt dekoreret haloterapi-rum og kan have en positiv effekt på blandt andet allergier og særlige hudtilstande, som normalt behandles med medicinalprodukter.

Har du allergisymptomer som høfeber, astma, KOL, søvnapnø og forkølelse eller hudsygdomme som eksem, psoriasis og akne, kan terapien have en lindrende effekt på din krop og dit sind.

Også den infrarøde sauna kan have en skøn virkning.

Den infrarøde varme menes nemlig at være et middel til at trække ”urenheder” ud fra kroppen, og den kan være gavnlig for huden på flere måder.

Brug af infrarød varme kan have en positiv effekt på blandt andet smerter, manglende energi, stress, betændelse i kroppen, stive led og meget mere.

Ugens Kbh Treat giver dig valget mellem saltterapi og infrarød sauna for 150 kr. plus gebyr (normalpris 300 kr.).

FÅ TILBUDDET HER

Hvad: House of Salt
Hvor: Ny Vestergade 1, København K
Hvornår: Skal indløses inden 7. juli 2022

Del artikel

Andre læser også