Kebab og bobler: Tag til utraditionel champagnesmagning på Nørrebro

Skrevet af: Kaspar Mørk Arianto
Foto: PR
Foto: PR

Gløggen og flæskestegen har fået bag(h)jul. Nu gælder det årets sidste aften og nytårets klassiske smagselementer: Kransekage, champagne og… kebab?!

Hvis du elsker perlende vin fra nogle af verdens fornemmeste druemarker ligeså højt, som du elsker karruselgrillet kød og dressing i brød, skal du lørdag den 30. december slå vejen forbi en af byens bedste vinforretninger: Rødder & Vin i Ravnsborggade.

Læs også: Nørrebro får kæmpe festlig taco- og margaritabar

Her står de elskelige naturvinstyper Solfinn og Jon klar til at dele ud af deres store ekspertise om boblende biodynamik, så du kan få en eller flere flasker nytårschampagne med hjem, der efterlader en god smag i munden på flere niveauer.

Konceptet er simpelt: Kl. 17 går startskuddet til en smagning af forretningens nytårsflasker. Kl. 18 går druedrengene på kebabjagt i nabolaget, så tilbageværende kunder i forretningen kan drikke testflaskerne tomme og spise snasket fastfood med arabisk tilsnit.

Det bliver hyggeligt, uformelt og måske en smule berusende. Den perfekte måde at slutte året af og byde et nyt velkommen midt i Nørrebros hjertekule.

Hvad: Kebab & Champagne
Hvor: Rødder & Vin, Ravnsborggade 8, 2200 København N
Hvornår: Lørdag den 30. december 2018 kl. 17-?
Hvor meget: Gratis entré og skarpe priser på champagne
Hvordan: Mere info på Facebook-eventet her.