Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Kender du til lystfiskeri?

Af Redaktionen

Når man fisker, behøves man ikke være med på et skib ude på havet.

Man kan sagtens fiske fra kajen, som er en mere rolig form for fiskeri, hvor man kan fokusere på sig selv og sin glæde ved at fiske. Oceankaj.dk kan være dit nye foretrukne sted at besøge, hvis du har interesse for lystfiskeri.

Hvad er lystfiskeri?

Lystfiskeri er faktisk en af de mest udbredte hobbyer eller fritidsinteresser i Danmark. Det handler i bund og grund bare om at fiske, fordi man har lyst. Hvis du elsker at smide snøren i vandet og vente på bid, er lystfiskeri helt sikkert noget for dig.

Du kan både vælge at lystfiske, fordi du godt kunne tænke dig at fange dine egne fisk, som du senere kan tilberede og nyde med venner og familie, men også hvis du nyder samværet i at fiske sammen med andre interesserede lystfiskere.

Lystfiskeri er især udbredt, fordi det er en fritidsinteresse, du kan dyrke hele året. Der er forskellige sæsoner for de forskellige fisk, men uafhængigt af det kan du altid finde et sted at fiske. Det betyder ligeledes, at der altid er højsæson for en bestemt fisk på et bestemt tidspunkt.

Hvordan foregår lystfiskeri?

Lystfiskeri foregår oftest med en fiskestang, garn, ruser eller andre let tilgængelige redskaber. Du kan som sagt vælge at fiske, fordi du godt kunne tænke dig at fange fisk, som du kan spise. Du kan også vælge at fiske, fordi du bare gerne vil fotografere, beundre eller veje din fangst og efterfølgende sætte fisken fri igen.

Lystfiskeri kræver et fisketegn

Hvis du kunne være interesseret i lystfiskeri, og du er mellem 18 og 65 år gammel, skal du have et gyldigt fisketegn. Det er ligeledes vigtigt at understrege, at du som lystfisker ikke må sælge din fangst. Så det er udelukkende for din egen skyld, at du vælger at lystfiske.

Del artikel

Andre læser også