Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendiskokken Umut åbner ny restaurant med julemad – året rundt.

Af Rasmus Kramer Schou
Umut Sakarya i et badekar af brun sovs, med flæskesvær, Fernet guldbajer og guldstøv. PR Foto
Umut Sakarya i et badekar af brun sovs, med flæskesvær, Fernet guldbajer og guldstøv. PR Foto

Umut Sakarya er her, der og alle vegne i øjeblikket.

Han er den kulinariske konge af sociale medier og har senest huseret på DR3 med udsendelsen Tyrkersvin.

Serien i 4 dele fulgte Umut, hans kæreste Clara samt partner Frank og søde Chano, mens de åbnede deres Guldgrillen i Nansensgade.

Læs også: Landets vildeste grillbar: Hippe Umut åbnede Guldgrillen med et brag af brun sovs

Julemad HVER dag – 365 dage om året. Umut og Frank åbner julemadsfabrik. PR Foto

365 dage med julemad
8. august skyder de så endnu en restaurant af – og den skal nok give en del gastronomiske grissebasser julestjerner i øjnene.

Den serverer nemlig julemad – året rundt.

“Hver jul sidder vi kokke altid og nyder julemaden og snakker om, at man burde sgu da åbne en restaurant, der serverer det her julemad med hele pivtøjet hele året. Det kunne da være for fedt. Så det gør vi nu,” fortæller Umut.

Læs også: Psyko-snasket søndag: Trendy grillbar serverer ‘jydebrunch’ ad libitum

Ribbenssteg fra Umuts nye julemads-fabrik. PR Foto

Svin, svin, svin
365 dage om året kan man få ribbensteg med det hele, chips, brun sovs, hvide og brune kartofler og rødkål.

Og til dessert deres hjemmelavede risalamande med hvid chokolade.

“Vi serverer kun svin. Det er en restaurant lavet AF svin TIL svin. Det er sådan lidt en haram-restaurant (islamisk betegnelse om forbudte eller syndige ting, red.).”

Læs også: Sådan ville MigOgKbh strø Michelin-stjernerne i København

Umut som julemand. PR foto

Sovs på ALT
Ud over den populære julemad, så kan man herinde også svine sig ned med frikadellesandwich, forloren haresandwich, wienerschnitzel – lavet på svin og frikadellesandwich.

“Og man kan få sovs på ALT. Både bearnaise og brun sovs.

Læsere af MigOgKbh kan godt sætte et skinkekryds i kalenderen – for Umut, Frank og Chano giver 300 gratis flæskestegssandwich på åbningsdagen til jer.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.

Hvad: Navnet er ikke på plads TBA – To Be Announced
Hvor: Ryesgade 63
Hvornår: Åbner 8. august

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også