MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Kendt for at elske gråt hår: Fotomodel sælger lejlighed med udsigt til de 2 tårne

Af André Bentsen
Eventyret om de to tårne, skriver ejendomsmægleren, der sælger den kendte influencers lejlighed på Østerbro. Foto: Boliga
Eventyret om de to tårne, skriver ejendomsmægleren, der sælger den kendte influencers lejlighed på Østerbro. Foto: Boliga

Først blev hun kendt som fotomodel, og siden som influenceren, der elskede sine grå hår.

Nu sætter Annika von Holdt sin store lejlighed i Classensgade på Østerbro til salg for svimlende 12.250.000 kroner. 

Det skriver Boliga, der også forklarer, at den danske influencer står til en boliggevinst på næsten 8 millioner kroner, hvis lejligheden ryger til salgsprisen.

Den har kun været til salg i tre dage, så der er nok stadig mulighed for at tjekke udsigten til de to tårne ud.

Lejligheden i Classensgaard ligger nemlig tilbagetrukket fra selve Classensgade i det, der ifølge mægleren minder om en manifestation fra 1909.

“En rolig og stille tidslomme, men dog blot et metaforisk stenkast fra indre Østerbros faciliteter, Søerne og Metroen.”

“Ejendommen viser sig frem med dugfriskt tag og arkitektonisk særpræg, såsom to imposante spir, der vogter over navnet på facaden, et klokketårn med et ur, der oftest angiver tiden forkert, dekorative teater-loggiaer med udsigt til både himmel og jord, svungne vinduespartier og en cirkulær cul de sac, omkranset af birketræer, der ikke bare fremmer biodiversiteten, men også huser et bevinget kærestepar, svinger ejendomsmægleren sig eventyrisk op til at skrive om boligen, der kan ses på hjemmesiden.

Gråt hår og litteraturpris

Med 230.000 følgere på Instagram er der masser af interesse for Annika von Holdt, der inspirerer kvinder verden over for at hylde det grå og naturlige hår.

I dag driver hun sin egen kosmetikforretning, hvor hun sælger hårprodukter.

Udover dette kan hun også prale af at være forfatter og vandt Bog- og Idé-prisen for romanen ”Nattetimen” tilbage i 2003.

Selve boligen rummer fem værelser fordelt på 177 kvadratmeter. Den var faktisk også sat til salg i august 2021 for 13.500.000 kroner, men taget af boligmarkedet igen i december 2021. Nu er lejligheden altså til salg igen – denne gang for 12.250.000 kroner.

Del artikel

Andre læser også