Kendt fra Kurs mod Fjerne Kyster: Charmerende brødre holder foredrag på Bremen

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

”Hvis Kronborg var om bagbord, da vi tog af sted, er Kronborg nok om styrbord den dag, vi vender hjem.”

Du husker sikkert titelsangen fra “Kurs mod fjerne kyster”, hvis du var en af dem, der uge efter uge sad klar foran skærmen for at følge Emil og Theis Erichsen på deres jordomsejling med båden Havana.

Nu er der igen chance for at få ørehængeren på hjernen.

De to brødre brugte i alt tre år på at krydse oceaner og besøge eksotiske steder, og mange af oplevelserne fik man lov at følge i tv-programmerne.

Men ikke alle fortællinger fik plads i “Kurs mod fjerne kyster”, og derfor har Emil og Theis valgt at holde foredrag for sejlsportsinteresserede, eventyrlystne og fans af serien.

Læs også: Efterårets hyggehit: Tag på kanalrundfart med hygge og varm kakao i København

Personlige fortællinger, klip og billeder

På Bremen Teater på Vesterbro står Erichsen-brødrene klar på scenen tirsdag 5. november og mandag 16. december, og med sig har de både videoklip og billeder, som ikke blev vist på TV 2 – og med til materialet hører selvfølgelig masser af sjove og spændende anekdoter om livet til søs.

Emil og Theis var henholdsvis 20 og 23 år, da de forlod København og tog på jordomsejling, og den lange rejse har derfor haft stor betydning dem.

Dette fortæller de om undervejs i foredraget, og så lover de at byde på gode grin, når de giver aftenens gæster indblik i, hvordan det er at leve tæt sammen om bord på en båd.

Du kan også høre om de mange sejlture, som forældrene Mikkel og Marian tog deres sønner med på, inden de blev voksne og fik lyst til at prøve kræfter med verdenshavene på egen hånd.

Foredraget begynder klokken 19, og dørene åbner klokken 18.

Billetter koster 259 kroner + gebyr og kan købes her.

Emil og Theis gæster også Aalborg, Greve, Esbjerg, Kolding, Odense, Silkeborg og Viborg med foredraget.

Hvad: Jorden rundt med Emil, Theis og Havana
Hvor: Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, København V
Hvornår: Tirsdag 5. november 2019 kl. 19

Læs også: Kaptajn-kitsch: Sejl havnen rundt i en brun hjørnesofa