Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Kendt Københavnsk frisørkæde får en lillesøster, Donna Studio

Af Redaktionen

Hvis ikke du allerede kender frisørkæden RODEO, kommer du helt sikkert snart til det. For det er rent faktisk Københavns største frisørkæde. Den første RODEO-salon åbnede tilbage i 2015, og der er stadig fuld fart frem og masser af vækst i RODEO-kæden. Og ikke nok med, at kæden i dag består af 8 saloner fordelt over hele Hovedstadsområdet, så vækster de også på andre parametre. Som noget nyt åbner RODEO nemlig sin egen vippe- og neglesalon, DONNA STUDIO, i RODEO-salonen på Nørrebro på baggrund af den store efterspørgsel, der har været fra salonens trofaste kunder.

DONNA STUDIO – RODEOs nye baby

40% rabat i oktober / november

DONNA STUDIO er din nye, københavnske negle- og vippetekniker, som RODEO har udviklet på baggrund af stor efterspørgsel fra kunderne. Det er et helt nyt led i det velkendte og veletablerede RODEO brand og er udviklet med særligt fokus på at give de kvindelige kunder ekstra mulighed for selvforkælelse og skønhedsbehandlinger, når de alligevel besøger en RODEO frisørsalon. Indtil videre findes DONNA vippe- og neglesalon kun i salonen på Nørrebrogade, men hvem ved, måske bliver efterspørgslen så stor, at nogle af de øvrige saloner også kommer til at tilbyde vippe- og neglebehandlinger? 

Vil du prøve DONNA STUDIO med 40 % rabat – klik her.

Nu kan du få hele pakken i én og samme salon

Det er ikke helt tilfældigt, at RODEO har valgt at placere den nye negle- og vippesalon i én af de allerede eksisterende frisørsaloner – tværtimod. På grund af stor interesse har man valgt at imødekomme kundernes ønske om at samle flere forskellige behandlinger på ét sted, hvorfor du netop nu kan få ordnet både negle, vipper og hår i én og samme RODEO salon – nemlig med det nye DONNA STUDIO koncept. Her tilbyder de en bred palette af forskellige behandlinger for vipper og negle, heriblandt single lash extensions, opfyldning på lash extensions, lash lift, bryn- og vippefarvning, shellac, forskellige manicurebehandlinger og meget mere.

Vil du prøve DONNA STUDIO med 40% rabat – klik her.

Hvem er RODEO Hair Concept?

RODEO er som sagt den største frisørkæde i København, hvorfor du med stor sandsynlighed allerede kender den. Og hvis ikke, gør du det nok snart, for det er en frisørkæde i voldsom vækst. Inden for fem år har de åbnet hele otte frisørsaloner i København på bl.a. Amager, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro og Nørrebro. RODEO er en salon, der arbejder med kvalitet og omhyggelighed, og her kan du altid forvente professionelle behandlinger i hyggelige og unikke omgivelser – og en ekstraordinær oplevelse ud over det sædvanlige. Og skulle du have lyst til et glas koldt hvidvin, en øl eller måske en whisky mens du bliver klippet, er dette naturligvis også en mulighed hos RODEO.

Del artikel

Andre læser også