Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gik lynhurtigt: Kendt komiker får knap 11 millioner for Frederiksberg-villa

Af Redaktionen
Foto: Bjørn & Byskov
Foto: Bjørn & Byskov

Lidt over en uge. 

Længere tid skulle det ikke tage at sælge komiker Omar Marzouks villa i den mondæne københavnerkommune Frederiksberg – og ikke nok med, at det gik hurtigt; det blev også solgt til prisen. 

Det skriver boligmediet Boliga

Huset, der ligger på Grøndalsvej i udkanten af Frederiksberg, kom til salg for 10,8 millioner kroner den 16. februar i år. Ni dage efter blev den taget af markedet igen, og en køber var fundet.

Den endelig salgspris endte ifølge det netop tinglyste skøde på 10.805.000 kroner – 5.000 kroner over den efterspurgte udbudspris. 

Det betyder også, at Marzouk nu så småt kan gå i gang med at pakke den 113 kvadratmeter store bolig ned – der ifølge salgsmaterialet hos mæglerbutikken Bjørn & Byskov har lige så mange kvadratmeter i kælderen – før de nye ejere overtager nøglerne til sommer. 

Solgt med gevinst

Det er blot et par år siden, at Krig, Terror og andre sjove ting-komikeren Omar Marzouk sammen med sin daværende hustru Christine Gjerulff købte funkisvillaen på Frederiksberg i december 2020. 

Dengang gav de ifølge Boliga lige præcis ti millioner kroner for hjemmet, hvilket altså har resulteret i en gevinst på lige over 800.000 kroner på lidt over to år – uden at medregne eventuelle forbedringer af hjemmet undervejs. 

Det er ikke første gang, at Marzouk har solgt en villa på Frederiksberg; i efteråret 2020 solgte han nemlig et andet hus i liebhaverkommunen for 13,8 millioner kroner. 

Omar Marzouk har en lang komikerkarriere bag sig på både tv og med one-man-shows; det seneste skud på stammen var comedytouren Afdanskningsbal i 2020.

Se Omar Marzouks nu tidligere hjem her

Del artikel

Andre læser også