Luksusbøffer: Kendt restauratør har åbnet ny eksklusiv slagterforretning på Vesterbro

Jacob Jørgsholm kender vi allerede fra den populære Feed Bistro.
Først på Fælledvej på Nørrebro og nu i store, flotte lokaler i Industriens Hus.
Nu er han gået planken ud som luksusslagter på Vesterbro, hvor der kun bliver solgt det ypperste inden for oksekød.

Kød når det er bedst
Er du glad for en god bøf, og vil du gerne smage noget helt ekstraordinært, så skal du forbi den nye butik, WagyuPusher, på Viktoriagade 6.
Her sælger de nemlig det eksklusive waygu-kød og tager det ned på et punkt, hvor endnu flere kan være med.
Bag butikken slår blandt andet Wagyu-entusiast og ejer af Feed Bistro, Jacob Jørgsholm, som igennem de seneste år har været rundt i alle afkroge af wagyu-junglen og særligt udvalgt produkterne hos WagyuPusher.
Udover flotte, håndskårede bøffer kan du også købe forskellige pakker med både kød, trøffel og sauce, ligesom der også findes flere videoer online, hvor du kan få gode tips til tilberedningen.
Målet med WagyuPusher er, at det skal være for alle, og derfor findes der også udskæringer i mange forskellige prisklasser.

Jamen, hvad betyder det egentlig?
De fleste har før hørt om kobekød eller har været så heldige at smage kobekød.
Men hvad betyder alle de forskellige ord egentlig?
Wagyu-kød er ligesom kobekødet blandt verdens bedste og mest velsmagende oksekvæg grundet wagyu-kvægets fantastiske gener og diæt.
Modsat det meste “almindelige” kvæg er wagyu-kvæg kornfodret i stedet for græsfodret, hvilket giver en ekstraordinær intramuskulær fedtmarmorering i kødet, som smager fantastisk.
Kvæget bliver fodret med en nøje udvalgt diæt, samtidig med at kvæget også får den optimale motion og søvn.
På denne måde har kvæget bedst mulige forudsætninger for at udvikle fedtmarmoreringen i kødet.
Wagyu-kødet har fået sit tilnavn fra dets oprindelige navn i Japan, hvor det er opdrættet, hvor Kobe har fået sit tilnavn efter Kobe-området.
Wagyu-kød er i sin helt egen liga, og flere deler den opfattelse at både smag og prisen er bedre i Wagyu-kød end i Kobekød.
Hvad: WagyuPusher
Hvor: Viktoriagade 6, 1655 København V
Hvornår: Åbent mandag-fredag fra kl. 12.30-18 og lørdag kl. 12-14
Hvordan: Læs mere her