Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Tre nye restauranter skal åbnes: Kendt ‘smørbøf’-kok rykker ind i ZOO

Af Rasmus Kramer Schou
God mad på vej i ZOO. PR Foto
God mad på vej i ZOO. PR Foto

Casper Sobczyk blev for alvor landskendt, da han i Go’ Morgen Danmark fremvist sin ret unikke smørbøf.

Simpelthen en bøf pakket ind i smør.

Men han er faktisk meget mere end en tv-stjerne med en fin fornemmelse for smør.

Casper er en hamrende dygtig kok. Med en fortid som souschef på Alchemist og senere køkkenchef på Søren K, som han fik skudt op i det helt høje gourmetlag.

Senest har han lavet samme finte på Hotel Marienlyst, som kokken altså virkelig fik sat på kortet med den kendte smørbøf.

Læs også: Åbner snart: Restaurant Alchemist i København bliver verdens vildeste restaurant

Og nu er han ZOOs nyeste køkkenchef.

Zoo skal gennem gastronomisk revolution

Zoo står nemlig foran en gastronomisk revolution, så haven også bliver for maven.

”Jeg er kendt for fine dining og a la carte, men er samtidig vild med at bygge og skabe. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville være en del af det her ambitiøse projekt,” forklarer Casper Sobczyk.

“Her skal jeg sørge for, at ZOOs gæster får et langt bredere og bedre madudbud og kreere menuer, der gør, at folk får lyst til at gå i ZOO for at spise en lækker frokost eller en god middag.

Smørbøffen rykker ikke med, og der kommer ikke eksotiske dyr på menuen, men en vifte af klassiske retter og nyskabende, eksperimenterende gastronomi.

Det bliver god og ærlig mad med et tvist, men mon ikke der også sniger sig også et par citronmyrer ind på dessertkortet, ” siger Casper Sobczyk.

Læs også: Legendariske Lonely Planet: Her er de 15 fedeste gratis oplevelser i Kbh

Åbner tre forskellige restauranter

I løbet af foråret åbner ZOO nemlig tre forskellige restauranter.

Den første i forbindelse med det nye pandaanlæg, som er tegnet af en vis hr. Bjarke Ingels.

Restauranten kommer til at hedde Panpan og bliver en asiatisk-fransk bistro, hvor man spiser side om side med de nuttede sort/hvide kæmpebamser.

Restauranten får 140 sidepladser og dertil en stor terrasse, hvor man kan spise med udsigt over Elefanthuset.

Læs også: Sådan ville MigOgKbh strø Michelin-stjernerne i København

pandaanlæg-kbh-zoo Foto PR

Helt i tidens ånd er der også tænkt på havens vegetariske venner.

Restaurant Botanika bliver nemlig en plantebaseret restaurant med jordnære grønne retter. Der serveres også frisklavet juice, kaffe, croissanter og et udvalg af kager. Rummet indrettes som et orangeri, med spiselig udsmykning som krydderurter.

Læs også: Psyko-snasket søndag: Trendy grillbar serverer ‘jydebrunch’ ad libitum

PR Foto

Som sidste skud i den gastronomiske gourmetraket åbner Zoo også restaurant FOLK. En hyggelig, klassisk, dansk restaurant i moderne mormorstil, hvor der både serveres smørrebrød og varme retter.

PR Foto

Alle tre restauranter får fokus på bæredygtighed, sæson, lokale råvarer og godt madhåndværk.

Det hele sker i partnerskab med Madkastellet og alle tre restauranter samme kendte danske køkkenchef, hvis navn afsløres i marts.

Hvad: Panpan, Botanika og FOLK
Hvor: Zoo, Roskildevej 32
Hvornår: I løbet af foråret 2019

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Del artikel

Andre læser også