Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendte investorer redder Michelin-restauranter: Kadeau genopstår efter konkurs

Af Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Det var en særdeles trist dag for gourmetglade københavnere, da Michelin-restauranten Kadeau blev begæret konkurs i slutningen af marts.

Det betød lukning både af Kadeau i København og på Bornholm. Men nu er der godt nyt. En investorkreds med adskillige kendte navne står bag en redningsplan, der sikrer den fremtidige drift af Kadeau.

Det oplyser man i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag, hvor de to stiftere Nicolai Nørregaard og Rasmus Kofoed og direktør Magnus Klein Kofoed fortsat er en del af det nye selskab.

I ejerkredsen i det nye selskab er flere kendte navne – blandt andre håndboldspilleren Mikkel Hansen og den tidligere landsholsspiller i fodbold i Thomas Kahlenberg.

Kendte erhvervsfolk er også ombord

Desuden er der række erhvervsfolk.

Det gælder blandt andre Lars Nørby Johansen, der er bestyrelsesformand for Københavns Lufthavne, og Michael Hedegaard Lyng, der har en fortid som direktør i industrivirksomheden NKT, og ejendomsudvikleren Rasmus Friis.

“Det er fuldstændig fantastisk, at vi kan køre videre. Vi har gennem flere uger forhandlet om at finde en løsning, og derfor er det virkelig en lettelse, at det er faldet på plads,” forklarer Magnus Klein Kofoed.

Han fortsætter;

“Vi gik ind i året efter et rigtig godt 2019, men blev væltet omkuld af coronakrisen. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan fortælle personale og leverandører, at vi fortsætter,” forklarer direktøren.