Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu springer kirsebærtræerne ud: Nye corona-regler på Bispebjerg Kirkegård

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Lige om lidt bliver dit Instagram-feed igen helt lyserødt, for det er den tid på året.

De fotogene, lyserøde kirsebærtræer står lige straks i fuldt flor, og i år kan de igen opleves på Bispebjerg Kirkegårds smukke allé.

Du skal dog være opmærksom på, at en række corona-tiltag gør turen ned ad den blomstrende allé lidt anderledes, end den plejer.

Skyd et billede og gå videre

Ifølge TV 2 Lorry har Københavns Kommune iværksat afspærring og ensretning af enkelte stier på kirkegården, et køsystem og et gå-klik-gå-koncept på selve kirsebæralléen.

Gå-klik-gå-konceptet betyder, at man skal gå, klikke et par billeder og så gå videre, så der ikke opstår trafikprop og for store forsamlinger.

Du kan kun få adgang til køsystemet via indgangen ved Frederiksborgvej, og herfra er ruten til kirsebæralléen ensrettet.

Drop picnickurven

Københavns Kommune indsætter adfærdsguider, som sammen med de besøgende sørger for, at der holdes afstand og ikke er for mange mennesker på alléen på en gang.

Du skal lade picnickurven blive hjemme og undgå at slå dig ned på græsset, og så skal du som altid tage dit affald med dig og respektere, at du befinder dig på en kirkegård.

Kirsebæralléen risikerer at blive lukket, hvis for mange mennesker samles.

Del artikel

Andre læser også