MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kjoler online – Find din nye yndlingskjole hos BYIC

Af Annoncør

Kjoler online – Find din nye yndlingskjole hos BYIC

Mangler du nye og spændende elementer i din garderobe? Måske er du typen som synes det er lidt svært at hoppe ud af boksen og prøve nye ting, eller ikke rigtig ved hvor du kan finde nyt lækkert tøj.

Hos BYIC er der et stort udvalgt af modetøj som følger trends lige nu og et særligt stort udvalg af lækre kjoler i høj kvalitet, til enhver lejlighed. Et godt sted med utroligt stort udvalg som dækker enhver smag. Hurtig og god levering, som lægger vægt på kvalitet og stort udvalg.

Føles tiden lidt grå og kedelig? Så er det en oplagt mulighed for at få piftet lidt op, med nogle nye items som du kan føle sig smuk i og samtidig godt tilpas. Så brug din ekstra tid, på at få ryddet ud i gamle sager og få lavet en make over af klædeskabet. Du kan passende støtte en god sag og donere det gamle tøj til genbrug og så kan du med god samvittighed købe noget nyt og spændende.

Items til enhver piges drømme gaderobe

Det kan godt være svært at vide præcis hvad man lige står og mangler indtil man finder det. Hos BYIC bestræbes der efter et udvalg af unikke styles som, du slet ikke ved du mangler, indtil du gør! Desuden har siden både tøj fra ejet brand BYIC, som designes af stifter Astrid Ingeman. Samt tøj fra andre trendsættende modebrands, som håndplukkes og udvælges nøje.

Mød verden med et smil

Vidste du at det har en helt tydelig effekt på omverdenen og din udstråling, om du klæder dig i tøj som du føler dig tilpas i. Psykologisk virkning af påklædning biddrager til indre selvværd, i og med at du føler dig tilpas, vil du helt automatisk udstråle til omverdenen at du er komfortabel. Så køb den grønne kjole du har kigget på, men spekulerer lidt over og bær den med et smil. Så har du en god grund til at løfte hverdags stemningen lidt mere.