Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det vildeste gys: Tivolis nye Horror-kirkegård bliver dit værste mareridt

Af Mathilde Mågård Hansen

På blot 4 dage bliver smukke Tivoli forvandet fra sommer til (u)hyggelige halloween.

Glæd dig til intet mindre end 20.000 græskar og et helt nyt scary område, Kirkegaarden, med levende døde i området ved de Hængende Haver på kanten af Tivoli Søen.

Det nye scary område er bevist placeret i yderkanten af Tivoli for bedre at kunne sprede gæsterne ud over alle forlystelseshavens 82.000 m2.

Halloween i Tivoli 2018. Veteranbilerne Halloween

Nyt område inddraget til gys

På få år har Halloween i Tivoli udviklet sig til at blive den største efterårsbegivenhed i Danmark.

Blandt gæstemagneterne i år er området med de Hængende Haver fra 1955, som forvandles til et scary-område med kirkegårdstema.

Tivoli forventer, at det trækker stikket hjem hos gæster med hang til gys sammen med Det Hjemsøgte, Tivolis berømte scaryhouse.

“Når mørket falder på, forvandles Tivoli til gys og uhygge med scaryhouse til især de unge gæster. En af nyskabelserne bliver det nye uhyggelige område, Kirkegaarden, med udklædte skuespillere.

Det har vi placeret i området ved De Hængende Haver langs Tivolisøen for bedre at kunne sprede gæsterne ud over alle Havens 82.000 m2.

Vi har taget en række corona forhåndsregler og vil løbende evaluere om det bliver nødvendigt at tage yderligere,” fortæller Susanne Mørch Koch, ny adm. direktør i Tivoli.

Også masser af sjov for børnene

Programmet tæller også DM i kæmpegræskar, udskæring af Danmarks største græskar, børneforestillinger samt Monsters Night Out optog mm.

”Vi har øvet os hele sommeren på at give gæsterne en Tivoli oplevelse, som de kender den, samtidig med at vi har udviklet og forfinet et meget højt sikkerhedsniveau for gæsterne og de ansatte.

Det bliver klassisk hygge til børnefamilierne med Rasmus Klump og græskar i de lyse timer. Vi har i år valgt at opføre Rasmus Klump forestillinger i Glassalen med god afstand på stolerækkerne.

Foto PR

Sikkerhed tænkt ind i hele parken

Halloween i Tivoli bliver i år lige så (u)hyggeligt som det plejer, men Tivoli har også tænkt sikkerhed ind i hele parken af hensyn til Corona.

”Vi laver ikke nye tiltag i Tivoli, uden at COVID-19 sikkerhed er tænkt ind fra starten og integreret i selve oplevelsen.

Derfor er vi godt forberedte til at byde gæsterne velkommen til Halloween,” fortæller Susanne Mørch Koch, ny adm. direktør i Tivoli.

Udover det nye område til endnu flere gys og hvin, så skal man i år bruge Tivolis app til at stille sig i kø til fx Det Hjemsøgte scaryhouse område i Skærsilden under Rutschebanen af hensyn til Corona.

For de mindste er der også tænkt sikkerhed ind.

Rasmus Klump, Græskarmanden og Flora optræder for de mindste med hele to forskellige forestillinger: Pandekageskurken og forestillingen: ”Slik eller ballade”.

Der bliver hver dag spillet 4 forestillinger, og for at kunne have fuldt styr på afstandskrav og det maksimale antal tilskuere, er forestillingerne flyttet fra Plænescenen ind i Glassalen.

Her kan gæsterne sidde med tomme stole imellem sig, og der aldrig bliver lukker mere end 350 gæster ind til hver forestilling.

Foto PR

Ni kæmper om DM i kæmpegræskar 2020 den 10. oktober

For 13. gang afholdes DM i Kæmpegræskar i Tivoli, og konkurrencen foregår foran Nimb.

I år er der ni deltagere i finalen, der finder sted lørdag 10. oktober klokken 11.30.

Sidste år blev det Jens Peder Skønager fra Ribe, der vandt med et græskar på 446,3 kilo.

Vejret i år har været godt, så meldingerne fra græskar-deltagerne er, at de har ambitioner om at slå Danmarksrekorden på 589,4 sat i 2018.

Måske endda også den nordiske rekord, der lyder på svimlende 857 kg. – ifølge tilbagemeldinger fra græskardyrkerne er der reel chance for ny rekord i år.

Foto PR

Monsters Night Out optog med 200 monstre 24. oktober

Den 24. oktober går det løs med ca. 200 monstre i Haven, når Monsters Night Out i to optog indtager Tivoli.

De gennemført udklædte monstre med sår, hugtænder og bloddryppende effekter kommer for at teste scary områderne i Tivoli.

De møder op foran Hovedindgangen til Tivoli kl. 18.30, for derefter at give sig i kast med Havens forlystelser til skøn skræk og glæde for de øvrige gæster, der får en ekstra oplevelse.

Danmarks største græskar udskæres og tændes Allehelgensaften den 31. oktober

I anledning af Allehelgensaften bliver Danmarks største græskar udhulet og forvandlet til et scary-lysende kunstværk af dansk-amerikanske Malik Mabe, der er fløjet ind til lejligheden.

Gæsterne kan på tætteste hold se ham arbejde med kædesav, kniv og skraber og følge græskarrets forvandling. Temaet er scary.

På Allehelgensaften bliver de største græskar vist frem med lys i.

Udskæringerne foregår foran Nimb og begynder klokken 11:00 den 30. oktober og fortsætter den 31. oktober.

Foto PR

Scary shop-amok i Halloween-boder  

Både børn og voksne synes, det er sjovt og lidt uhyggeligt at på opdagelse blandt de mange Halloween-boder, hvor der er blodige godter, kravlende monstre og alt, man kan ønske sig til en gennemført Halloween-udklædning.

Churros-fans kan se frem til, at der nu både er Churroria i Smøgen og ny churrosbod i Kinaområdet.

Cakenhagen har varm chokolade og halloween-tematiserede konditorkager med udsigt til kæmpegræskar.

Hos Gemyse har man premiere på ny grønsagsmenu og gæsterne kan man lune sig både på bålfadene i den lille have eller på varm æble-gløgg i drivhuset.

Du kan også glæde dig til ristede kastanjer, bubble tea og meget, meget mere.

Foto PR

Halloween i Tivoli finder sted fra 9. oktober til 1. november og følger alle COVID-19 restriktioner og anbefalinger, så gæsterne er sikret en tryg oplevelse.

Hvad: Halloween i Tivoli 2020
Hvornår: Sæsonen Halloween i Tivoli kører fra 9. oktober til 1. november. Det er 15. gang, der er Halloween i Tivoli.
Hvordan: Læs mere om Halloween i Tivoli her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også