MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Halv pris: Køb ungernes julegaver og kalendergaver i københavnsk outlet-butik

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Her ses en af Outletlands pop-up-butikker. I Valby og Roskilde har Outletland permanente outlet-forretninger. Foto: PR, Outletland
Her ses en af Outletlands pop-up-butikker. I Valby og Roskilde har Outletland permanente outlet-forretninger. Foto: PR, Outletland

December er kun få dage væk, og så skal ungernes pakkekalendere være klar med 24 overraskelser, og gaverne, der skal under juletræet, skal i hus.

Med den buldrende energikrise og priser, der stiger og stiger, ser julen i år ud til at blive dyrere end normalt, og pludselig rækker pengene ikke til så store gaver, som man havde håbet på.

Heldigvis kender vi et sted, hvor man kan købe lækre gaver til ungerne uden at blive ruineret.

I København findes nemlig en outlet-butik, som har stakkevis af legetøj og grej til børn til virkelig gode priser.

Butikken ligger i Valby og bærer navnet Outletland, og den er med god grund blevet et hit hos mange af byens børnefamilier.

Spar 50 procent på gaverne

Outletland har legetøj til børn i alle aldre, og det betyder, at man kan finde alt fra rangler til de allermindste til sjove juleoverraskelser til tweens og teens.

Der er mange penge at spare, for varerne er sat ned med helt op til 50 procent i forhold til vejledende udsalgspriser.

Her ses en af Outletlands pop-up-butikker. I Valby og Roskilde har Outletland permanente outlet-butikker. Foto: PR, Outletland

Man kan altså købe julegaver til halv pris, og lige nu kan der desuden gøres et sandt kalendergavekup, for man får 10 stk kalendergaver for kun 150 kroner.

Mangler børnene tøj til de kolde måneder, er det også her, der skal shoppes, for Outletland har et stort udvalg af vintertøj, termotøj, regntøj og gummistøvler til børn i alderen 0-10 år.

Find vej til Outletland

I København finder man Outletland på adressen Gammel Køge Landevej 135 i Valby, men det smarte outlet-koncept har også en butik i Roskilde.

Den finder du på adressen Skomagergade 32A.

Begge Outletlands butikker har åbent mandag-fredag klokken 10.00-18.00 samt lørdag-søndag klokken 10.00-16.00, så der er rig mulighed for at nå forbi og shoppe gaver til halv pris inden jul.

Hvad: Outletland
Hvor: Gammel Køge Landevej 135, Valby + Skomagergade 32A, Roskilde
Hvornår: Åbent mandag-fredag kl. 10.00-18.00 samt lørdag-søndag kl. 10.00-16.00

Del artikel

Andre læser også