MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Chok: Københavnsk Michelin-restaurant går konkurs

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Så måtte endnu en af byens gode restauranter melde sig konkurs.

Det drejer sig denne gang om den italienske restaurant, Brace, der er indehaver af en grøn Michelinstjerne for deres bæredygtige arbejde. Det skriver finans.dk.

Konkursen skyldes for stor gæld efter Corona.

Restaurant Brace tabte i seneste regnskab knap 3,4 mio. kr. efter skat. Egenkapitalen blev samtidig banket fra 1,4 mio. kr. til et minus på omkring 1,9 mio. kr. ifølge Finans.dk

Nicola Fanetti. Foto PR

Arbejder på at genopstå

Brace blev etableret i 2017 af den italienske kok Nicola Fanetti og brasilianske Ursula Waltemath, og de har siden begyndelsen arbejdet med bæredygtighed og grønne tiltag.

“Vi har forsøgt vores bedste for at lykkes og har opbrugt vores private opsparinger, men covid tog hårdere på os, end vi kunne holde til.

Vi har dog sørget for, at ingen af vores leverandører bliver påvirket,” skriver ejerne af Restaurant Brace i en mail til mediet.

Selskabet er erklæret konkurs, og stifterne arbejder på højtryk for at finde en løsning, der trods konkursen kan sparke liv i konceptet. Det skriver Børsen.

Udover Brace åbnede makkerparret for et par måneder siden pastabaren, Masseria, i Kødbyen.

Braces egen Instagram fremgår der dog intet om en konkurs – blot at ‘de arbejder på Brace 2.0, og det kræver nye og større lokaler’.

Del artikel

Andre læser også