Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Skål: Drik bobler med vennerne og køb årets nytårschampagne med hjem

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Intet føles bedre end at kunne slå to fluer med ét smæk, og det er lige præcis hvad du kan hos Champagnekælderen på Nørre Søgade i København.

Hver torsdag og fredag skruer de op for musikken, tænder stearinlysene og inviterer indenfor i champagnebutikken, hvor du kan smage alverdens lækre flasker under kyndig vejledning.

Så kan du også meget passende købe nytårsboblerne med hjem – bare nu hvor du er i gang.

Du kan altid følge med i de aktuelle åbningstider på Facebook lige her.

Foto PR

Champagnekælderen er en vinbar

Har du fejlagtigt fået den opfattelse, at champagne kun er for rige sheiker, så kan du heldigvis godt pakke den væk igen.

Hos Champagnekælderen er der nemlig bobler i alle prislejer, og de har altid mere end 20 forskellige på glas fra kun 65 kr. Det kan du altså dårligt få en (flad) fadøl for.

I den hyggelige kælder vil de gerne vise dig de mange facetter, som de gyldne dråber består af, og hvorfor champagne bestemt ikke kun er forbeholdt til livets store fejringer.

Her er både plads til at være helt nede på jorden og meget uhøjtidelig, men også masser af store navne og specielle flasker, hvis du gerne vil nørde champagnen helt ud til fingerspidserne.

Bobler er her masser af, men du skal naturligvis heller ikke sulte.

Derfor har Champagnekælderen indgået et samarbejde med Sticks’n’Sushi, der ligger lige rundt om hjørnet, som sørger for at levere lækker sushi direkte til jeres bord, når I bliver sultne. Genialt.

Stemningen er hyggelig og afslappet, og med mange hyggelige kroge er kælderen absolut heller ikke et dårligt sted for en date.

Tag nytårschampagnen med hjem

Der er mange ting, som man skal have styr på inden årets sidste aften, så vi giver selvfølgelig gerne en hjælpende hånd.

Det kan også være svært at beslutte hvilken flaske, man skal købe til at skåle det nye år ind i, men hos Champagnekælderen kan du få al den vejledning, som du har brug for.

Champagne kommer nemlig i mange forskellige versioner, så hvorfor ikke finde den, der passer lige præcis til dine og vennernes smagsløg?

Champagnekælderen på Nørre Søgade holder åbent mandag-torsdag fra kl. 12-17 i uge 52 og nytårsaftensdag fra kl. 12-15 og de tilbyder også levering, hvis du ikke kan nå forbi inden da.

Din ordre afsendes inden for 1-3 hverdage, og der er gratis fragt over 2.500 kr.

Se hele det store udvalg i webshoppen her.

Hvad: Champagnekælderen
Hvor: Nørre Søgade 21, 1370 København K
Hvornår: Åben torsdag-lørdag (med forbehold for restriktioner)
Hvor meget: I alle prislejer
Hvordan: Læs mere her og følg med på Facebook lige her

Del artikel

Andre læser også