Køb kostumer og rekvisitter: Kom til unikt loppemarked på Det Kongelige Teater

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Loppemarkeder er normalt noget med en masse private sælgere, der har ryddet ud i hjemmet og derfor prøver at skille sig af med gamle møbler, plader, bøger, køkkenmaskiner, legetøj, sko og meget mere.

Af og til kan man dog også være heldig at støde på sjove og anderledes markeder, der popper op i byen, når virksomheder eller kulturinstitutioner sælger ud af sager fra gemmerne.

Lørdag 26. oktober kan du komme til netop sådan et loppemarked.

Det Kongelige Teater har nemlig indset, at det er på tide at få tømt lageret for kostumer og rekvisitter, som ikke længere bliver brugt, og derfor sættes et hav af interessante dimser nu til salg.

Læs også: Gå på opdagelse i design og delikatesser: Stor livsstilsmesse rammer Frederiksberg

Møbler og sjove outfits

Operaens foyer på Holmen lægger gulv til, når Det Kongelige Teater byder velkommen til loppemarkedet, som er åbent fra klokken 10 til 16.

Her kan du eksempelvis finde dig et nyt outfit til rollespil, en unik og anderledes kjole, et fantasifuldt kostume til Halloween eller gamle møbler til dagligstuen. Du kan også være heldig at finde stof og ting, du kan sy tøj eller sofapuder af.

Varerne på loppemarkedet stammer fra forskellige operaer, balletter og skuespil – blandt andet “Kong Arthur”, “Livlægens besøg”, “Fabelmageren” og “Røde Orm”, og der kan være såvel historiske dimser som nutidige sager imellem.

Da møbler, kostumer og rekvisitter, der er til salg på dagen, har været brugt, kan det have spor af slid eller måske trænge til en fiks reperation.

Der er gratis adgang, og du kan betale med kontanter eller MobilePay på Det Kongelige Teaters loppemarked.

Hvad: Det Kongelige Teater holder loppemarked
Hvor: Operaens foyer, Ekvipagemestervej 10, København K
Hvornår: Lørdag 26. oktober kl. 10-16

Læs også: Stort loppeparadis på Østerbro er fyldt med genbrugsguld