ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køb løbesko fra Runners Lab og få rådgivning af dygtige løbespecialister

Runners Lab er en specialbutik inden for løb beliggende i Aalborg. Butikken er drevet af dygtige og professionelle løbespecialister, som altid står klar til kyndig rådgivning omkring løb, løbeskader og løbesko. 

Annoncørbetalt indhold leveret af Runnerslab

Derudover har Runners Lab også en online webshop, hvor du finder et stort sortiment af løbesko, gåsko, løbetøj og andet tilbehør, der relaterer sig til løb. 

Siden 2006 har de dygtige løbespecialister hos Runners Lab hjulpet og vejledt flere tusinde kunder, som har været på udkig efter de helt rigtige løbe- eller gåsko, der passer til deres fødder og individuelle løbestil. 

Løbesko til din individuelle løbestil

Hos Runners Lab har de et stort fokus på at sælge løbesko, der passer til personens individuelle løbestil. Derfor tilbyder de også gratis løbestilsanalyser i butikken i Aalborg. 

Til en løbestilsanalyse vil du få kunne få undersøgt, hvordan du løber og derved få en afklaring omkring, hvilke løbesko, der passer til din individuelle løbestil.

Udseendet på dine fødder eller sko kan nemlig ikke fortælle, hvilken løbestil du har. Her er det nødvendigt at kigge på, hvordan du afvikler dit skridt; fra du lander med foden i jorden og til du løfter foden fra jorden igen. Måske din fod ruller meget indad, udad eller måske du lander meget lige ned på jorden? 

Måden, du afvikler dit løb på, fortæller meget om din individuelle løbestil og her er det vigtigt, at du vælger et par løbesko, der understøtter den løbestil, så du ikke risikerer løbeskader. 

Vælg Brooks løbesko til forskellige løbestile

Hos Runners Lab finder du flere dygtige og professionelle løbespecialister, der kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige løbesko, der passer til din individuelle løbestil. 

Når det kommer til løbesko, der passer til forskellige løbestile, så er løbesko fra Brooks et virkelig godt bud. Brooks har en virkelig stor forståelse for, hvordan kroppen bevæger sig, når man løber, og denne viden har de inddraget i deres design på deres løbesko. 

Af netop den grund, har Brooks også i dag en plads øverst på markedet, når det kommer til løbesko, der er tilpasset de mange forskellige fødder, der findes, samt forskellige individuelle løbestile. 

Få hjælp og rådgivning fra dygtige løbespecialister

Ifølge Runners Lab er det også godt at kigge mod New Balance, når du er på udkig efter løbesko, der passer til individuelle løbestile. 

New Balance løbesko til herre og dame er også tilpasset efter din individuelle løbestil og tager stor højde for, at fødders behov for støtte kan være meget individuelle. Derfor vil du i New Balances produktsortiment også finde løbesko til forskellige fødder og løbestile.

Hos Runners Lab i butikken i Aalborg eller på webshoppen står der altid et hold af kyndige og dygtige løbespecialister klar til at rådgive dig om dit behov, når det kommer til løbesko og andet relateret til løb. 

Del artikel