ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

København – den perfekte by at bo i

Af Annoncør

Danmarks hovedstad, har meget at byde på, men ikke kun for turister. Også byens beboere, nyder godt af dens mange kulturelle tilbud, gode skole, gymnasier og ikke mindst jobmuligheder. København bugner af oplevelser og emmer af god stemning. Men måske er du bosat i København og ønsker lidt luftforandring? Måske trænger du til at flytte fra den travle midtby, til udkanten af København hvor du finder mere ro og plads til at tænke? Eller måske vil du bo tættere på det pulserende byliv? Uanset hvad, vil du i den forbindelse skulle gøre dig gode overvejelser, når du skal sælge din nuværende bolig, og investere i din nye bolig.  Først og fremmest bør du hyre en kyndig og professionelrådgiver, der kan hjælpe dig igennem processen, både når du skal sælge, men også når du skal købe ny bolig. Kontakt din-bolighandel.dk for rådgivning, der hjælper dig hele vejen igennem, uden at ruinere dig økonomisk. 

Som sælger skal du tænke på markedet

Med en boligadvokat, får du rådgivning på alle de praktiske områder i forbindelse med dit boligsalg. Men som sælger skal du også selv huske at gøre dig overvejelser. Når du skal sælge din nuværende bolig et det vigtigt at tænke på markedet. København er en eftertragtet by at bo i, af mange grunde. Den gode stemning, de mange muligheder for offentlig transport, og de mange oplevelser byen har at tilbyde, i form af museer, arrangementer og andet. Derfor lægger boliger i København på et relativt højt prisleje. Men husk at have boligmarkedet med i dine tanker når du overvejer at sælge. Sælg på det rigtige tidspunkt så du får mest muligt ud af salget, og ikke ender med et uoverskueligt underskud. 

Som køber skal du overveje hvor du vil hen

Du flytter af en årsag. Gør dig overvejelser over hvad du gerne vil have i stedet. Hvilke tilbud skal være til stede, hvor stor skal din nye bolig være og ønsker du hus eller lejlighed? Er i en børnefamilie, skal du også huske at tænke skole og pasningsmuligheder ind i dine overvejelser. Overvej hvilke krav en skole skal overholde for dig, og hvor langt væk nærmeste skole må lægge. Tænk praktisk i forhold til beliggenhed, men husk også at vælge med hjertet. Du har nu mulighed for at få opfyldt dine drømme og flytte ind i din drømmebolig. Udnyt det!

Del artikel

Andre læser også