MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

København får snart en ny italiensk restaurant med kunstneriske indtryk.

Af Redaktionen

Københavnerne kan se frem til at få et nyt kulinarisk bekendtskab til sommer, da der til juli åbner en ny restaurant i København med fokus på italienske madtraditioner.

Annoncør betalt indhold leveret af Il Connubio

Il Connubio åbner til sommer dørene på Esplanaden og byder velkommen til italiensk mad og vin, der indrammes af kunst, som er nøje udvalgt til den nye restaurant i København.

Man vil dermed kunne se frem til et helt igennem gennemført koncept, hvor autentisk italiensk mad og vin serveres i omgivelser af kunst, der skal skabe en sanserig og kreativ stemning for gæsterne.

Il Connubio vil dermed kunne danne rammerne for en hyggelig aften over et glas italiensk vin i vinbaren ved fyraften eller skabe en kulinarisk særoplevelse for københavnere såvel som turister, der ønsker den fulde oplevelse.

Restauranten åbner på Esplanaden i København, midt i byens historie og erhvervsliv.

I de nære omgivelser ligger historiske Kastellet, Churchill Parken med St. Alban’s English Church som danner grænsen for Frederiksstaden. Restauranten spiller derfor en central rolle i historiske og stemningsfulde København.

Il Connubio kan både blive startpunktet for eller endestationen efter en smuk gåtur langs Toldboderne, et visit ved Amalienborg eller efter en tur rundt på Kastellet. Vinbaren i restauranten kommer således til at kunne byde på et stort italiensk sanseindtryk for eksempelvis tørstige turister, samtidig med at de kommer til at kunne nyde kunsten og den afslappede stemning midt inde i København.

‘Il Connubio’ betyder ‘ægteskabet’ og Københavns nye restaurant ønsker netop at skabe en forening af sanserne, ved at underbygge den italienske madoplevelse med kunsten og vinen. Samtidig fungerer restauranten både som restaurant og vinbar, hvilket bidrager til en autentisk italiensk og uformel stemning.

Det er restaurantens ønske, at de kommer til at danne rammen om dybe samtaler, god stemning, fantastisk italiensk mad og vin samt kunstneriske indtryk – alt i én restaurant. Det er dermed heller ikke den klassiske italienske restaurantoplevelse, som Il Connubio vil forsøge at skabe. I stedet ønsker de at sende deres gæster på sanseferie til Italien, med alt hvad det indebærer af dufte, smagsindtryk og kunst, med deres restaurant som vært.

Det nye restaurantkoncept åbner til juli i 2021 og byder velkommen indenfor tids nok til at samfundet forhåbentlig er åbnet mere op for oplevelsesøkonomien. Tiden er også moden til nytænkning i restaurationsbranchen efter en lang periode, hvor omstillingsparathed har ædt op af al kreativitet. Derfor er kombinationen af restaurant, vinbar og kunst et kærkomment tiltag i et København, der skal vågne fra nedlukningsdvale og for københavnere samt turister, der i høj grad har lidt af kultur-sult og mangel på mangfoldige oplevelser i en by der ellers driver af kultur og oplevelser.

Del artikel

Andre læser også