Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

København har fået en ny konge af Fried Chicken

Af Mathilde Mågård Hansen
Fried Chicken fra Poulette. Foto Mathilde Mågård Hansen
Fried Chicken fra Poulette. Foto Mathilde Mågård Hansen

Ligger du også inde med de vildeste karantæne cravings, så ved vi godt, hvor du skal hen.

Byen har nemlig fået en ny konge af Fried Chicken, og den hedder Poulette.

Intet kan skille vandene som Fried Chicken, men vi tør næsten love, at denne her får samlet selv de mest skeptiske københavnere.

Foto Mathilde Mågård Hansen

En personlig guilty pleasure

Bag Poulette står der faktisk ikke bare én – men to konger.

Det er Martin og Jesper, der har også har naturvinsbaren, Pompette ved siden af, som står bag de sprøde sager.

”Vi har egentlig arbejdet på det her projekt i mange år. Det er bare blevet udskudt en del på grund af Corona.

Fried Chicken er lidt vores personlige guilty pleasure, så det har været omdrejningspunktet lige fra starten,” fortæller de to.

Der findes utallige varianter af den guddommelige spise: koreansk, sydamerikansk og så videre, men denne her er helt sin egen.

”Vi har ikke låst os fast på noget bestemt. Vi laver den bare, som vi bedst selv kan lide den.”

Og god smag – det må man altså give dem, at de har.

Sprød udenpå, saftig indeni, en lille smule spicy og lidt pickles til at binde det hele sammen i en luftig brichebolle. Mums!

Foto Mathilde Mågård Hansen

Udsolgt alle dage

Poulette slog dørene op kort før jul, og de har derfor kun solgt takeaway siden deres åbning.

Med den vildeste succes vel at mærke.

”Vi har faktisk været udsolgt hver eneste aften den sidste måned,” fortæller Jesper og Martin med et stort smil (bag maskerne, naturligvis).

”Det har været den vildeste start, og vi er så taknemmelige for hvordan folk har taget imod os. Det har virkelig været helt fantastisk.

Vi har forudbestillinger til hver eneste aften.”

Og efter at testet den sprøde spise selv, så forstår MigogKbh godt, hvorfor de har fået tømt køleskabet hver eneste dag – for det er altså virkelig gode sager.

Hvad: Poulette
Hvor: Møllegade 1, 2200 København N
Hvornår: Onsdag-søndag kl. 11-20
Hvor meget: 75 kr. for Fried Chicken Sandwich eller deres vegetariske version med tofu

Del artikel

Andre læser også