ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Københavnerne gør det selv med godt værktøj

Af Annoncør

Der er mange penge at spare, hvis man selv kan foretage de reparationer, der forekommer i et hvert hjem. Det er der mange københavnere, der har fået øjnene op for. Der bliver flere og flere gør-det-selv-personer i hovedstaden. De sætter skabe op og skifter håndtag på døre, de indretter kælderrum med hjemmelavede reolsystemer og opfører legelandskaber til børnene i gårdene. For ud over det besparende er det også sjovt at lave tingene selv, og jo mere man laver, desto mere får man lyst til at lave. Det kan ende med at blive en hel hobby, hvis man bliver bidt af det.

Men der skal godt værktøj til. Alt i værktøj finder man, hvis man tager et smut forbi tooleto.com. Om det er hammer, mejsel, akku boremaskine eller håndsave, man leder efter, så kan man finde det her. Er man typen, der elsker at gøre tingene selv, så ved man også at værktøjet er vigtigt. Og man får hurtigt samlet et flot lager af nyttigt værktøj, når man påtager sig alle de småopgaver, der er derhjemme. Herunder også Arbejdslamper, der kan lyse det, hvor man skal bruge lys.

Værksted i kælderen

Har man muligheden for at indrette et lille værksted, så giver det endnu større muligheder for at lave alt muligt selv. Er der plads i kælderen, så kan man måske sætte et lille værksted op der. Så kan man gå og pusle med sine projekter, og glæde familien med alle mulige praktiske løsninger, som man måske selv har fundet på, eller hentet fra nettet. Man bliver dagens helt i skysovs, når man selv har fikset køkkenskabene eller skiftet håndtag på dørene i lejligheden.

Men uden godt værktøj går det ikke. Det er heller ikke sjovt at stå og kludre med værktøj, der ikke duer til noget. Det skal være kram, lige som det man bygger. På den måde føles det godt at kaste sig ud i de forskellige projekter, man har liggende på tegnebrættet. Måske skal man skifte bordplade i køkkenet eller lave en smuk bogreol til stuen. Det kan være at man har brug for hylder på badeværelset. Der er masser at kaste sig over, hvis man er typen, der kan lide at bruge sine hænder, og gøre tingene selv.

Det gode hjem

Alle vil gerne have et smukt hjem, hvor funktion og design går op i en højere enhed. Har man det gode værktøj, så vil man kunne lave fint forarbejdede løsninger i sit københavnske hjem. Det er skønt at sætte sig ned i sin yndlingsstol og betragte sit nyeste værk. At glæde sig over at man selv har lavet noget til hjemmet, som tager sig smukt ud og rent faktisk kan bruges til noget.

Del artikel